Schimb dur de replici între Tudor Chirilă şi Andra la Vocea României. Cântăreaţa nu a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi

S-au încins spiritele la show-ul de televiziune Vocea României. Andra a fost foarte afectată de comentariul antrenorului Chirilă, care a desfiinţat prestaţia concurentelor din echipa Andrei.

RomaniaTV.net
16 nov. 2018, 19:58
Schimb dur de replici între Tudor Chirilă şi Andra la Vocea României. Cântăreaţa nu a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi

Claudia Popină și Isabela Barbu au fost concurentele din echipa Andrei care nu au fost deloc pe placul lui Tudor Chirilă. „Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îți zic sincer. Avețiu niște voci bune, excepționale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți. Ați vrut să demonstrați ceva, dar n-ați mai făcut nimic din cântecul ăsta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumată și aruncată în nebunia asta e Isabela. Auzi Andra, tocmai pentru că nu am fost furat de moment ca voi sunt și mai obiectiv”, a comentat Tudor Chirilă după duetul susținut de elevele Andrei.

„E părerea lui, deși mă doare ce spune. Tudor…, Tudor… Tudor Chirilă de-a lungul anilor a mai dat acest cântec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost și văd că a plăcut publicului. Ce bine că suntem diferiți și nu gândim la fel…”, a spus Andra, căreia ulterior i-au dat lacrimile. Artista a început să plângă și mai tare când a trebuit să aleagă între cele două concurente ale sale.

Andra a ales-o pe Isabela Barbu pentru a merge mai departe în concurs. „Cântecul e foarte bun, dar mie mi s-a părut că s-au urcat pe el. N-o lua personal, că greșești… „, i-a mai spus Tudor Chirilă Andrei. „Doare când spui că nu mi-a plăcut deloc. Pentru că momentul meu a fost sus, dar spunând asta l-ai dus foarte jos. Ca și colegă mă întreb de ce ai făcut-o așa pentru că toată lumea aplauda, toată lumea era cu sufletul la gură…”, a replicat aceasta.