Schimb suburban de replici dintre Adrian Cioroianu şi Marian Godină. „Director dobitoc” vs „miliţian de pripas”

Un schimb dur de replici pe Facebook între Adrian Cioroianu și Marian Godină a captivat atenția publicului, aducând în prim-plan acuzații și insulte ce au stârnit polemici. Totul a început cu o postare incendiară a lui Marian Godină, exprimându-și nemulțumirea față de un incident recent. Adrian Cioroianu a intervenit rapid, amplificând tensiunea cu replici taioase și ironice.

01 mart. 2024, 16:02
Schimb suburban de replici dintre Adrian Cioroianu şi Marian Godină. „Director dobitoc” vs „miliţian de pripas”
Schimb suburban de replici dintre Adrian Cioroianu şi Marian Godină. "Director dobitoc" vs "miliţian de pripas"

Schimb suburban de replici dintre Adrian Cioroianu şi Marian Godină. Marian Godină şi-a exprimat dezaprobarea față de o presupusă expunere publică a jurnalistei de investigație Emilia Şercan de către Adrian Cioroianu, Replica directorului Bibliotecii Naţionale a României nu s-a lăsat așteptată, acesta  etichetându-l pe fostul poliţist drept „penibil” și lansând remarci sarcastice la adresa acestuia.

Citeşte şi: Emila Șercan, prinsă cu minciuna! Adrian Cioroianu șterge pe jos cu jurnalista ”creatoare de fake-news”. ”Ar trebui să vă fie rușine, deși n-aș paria că aveți astfel de scrupule”

„La bibliotecă poate merge oricine, domnule Cioroianu, și să ceară orice carte, chiar și despre cauzele apariției hemoroizilor, fără teama că e posibil ca un dobitoc care lucrează vremelnic acolo, poate chiar ca director, va face public acest lucru. Iar când dobitocul face publică munca în desfășurare a unui jurnalist de investigație e cu atât mai grav, pentru că vulnerabilizează atât ancheta, cât mai ales persoana”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

„Sunteți penibil. Din ce în ce mai penibil. Rog nu vă sinucideți, deși oglinda nu vă mintea, dimineața, dragă milițian de pripas”,a  replicat Adrian Cioroianu.

Cei doi au continuat schimbul de replici acide, Adrian Cioroianu ștergând apoi o parte din comentarii. „Nu, amarâtule! Habar n-ai de Istorie. Pune mana pe carte, milițiene influensăr! Te faci de râs. Nici filmul Gladiatorul nu l-ai văzut? Sau iar dormeai în sală, de la prea multe semințe de floare scuipate pe jos?! Ăsta e semn de viață lungă, nu de OK! Înapoi la clasa a VII-a, influensăre!”, a revenit, ulterior, Adrian Cioroianu.

Citeşte şi: Adrian Cioroianu explică ce căuta Emilia Șercan la Biblioteca Națională! Legătura dintre teza de doctorat a lui Mircea Geoană și războiul dintre cei doi. „O mârșăvie incalificabilă”

Scandalul dintre cei doi a pornit după ceEmilia Șercan a adus în atenția publicului faptul că cititorii îndură condiții dificile din cauza frigului excesiv din sălile de lectură ale Bibliotecii Naţionale a României, postând fotografii sugestive. Reacția lui Adrian Cioroianu nu s-a lăsat mult așteptată, acuzând-o pe jurnalistă de manipulare și oferind detalii despre solicitările acesteia, una dintre ele fiind studiul tezei de doctorat a lui Mircea Geoană.