SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului

Nodurile Lunare sunt legate direct de puterea pe care eclipsele o au de a precipita evenimentele aici pe Pamant si sa asiste sufletele in evolutia lor!

09 ian. 2022, 00:18
SCHIMBARE cu impact KARMIC din 18 ianuarie 2022: Se muta Nodurile Destinului

Ce va fi cu Nodurile Lunare pe axa Taur-Scorpion? Data de 18 ianuarie 2022 este foarte importanta. Nodurile Lunare sau Nodurile Destinului se muta pe axa Taur-Scorpion.  Ele marcheaza, astfel, inceputul unei noi lectii colective.

Nodul Nord reprezinta soarta si directia colectiva in viata, in timp ce Nodul Sud reprezinta lectiile individuale si lucrurile pe care trebuie sa le lasi in urma. Pe axa Taur-Scorpion, va trebui sa invatam cu totii cum sa renunti la control pentru a obtine confortul in alte zone ale vietii noastre.

EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!
Ce sunt Nodurile Destinului?
Nodurile Lunii sunt mai degraba puncte matematice decat planete. Ele marcheaza locul unde traiectoria Lunii in jurul Pamantului se intersecteaza cu traiectoria aparenta a Soarelui. Intrucat aceste doua cercuri simbolice sunt inclinate una spre alta cu aproximativ 5 grade, avand un centru comun Pamantul, ele se intalnesc in doua puncte aflate in opozitie totala.

Cand Soarele si Luna ocupa aceste puncte in acelasi timp, avem o eclipsa. De aceea Nodurile Lunare sunt legate direct de puterea pe care eclipsele o au de a precipita evenimentele aici pe Pamant si sa asiste sufletele in evolutia lor! Ele reprezinta punctul simbolic de intalnire dintre Soare (Spirit), Luna (Suflet) si Pamant (Materie).

Nodurile Destinului din harta ta natala. Tu pentru ce ai venit pe Pamant?
Nodurile Lunare au un impact profund asupra horoscopului tau, aratandu-ti care iti este calea spre evolutie spirituala.

Nodul tau Sud arata ce tip de amintiri ai adus cu tine in aceasta viata din trecutul tau (alte vieti si/sau mosterniri de la strabuni, numite genetice, care sunt fie de ganduri, conceptii, emotii fie de probleme pe corpul fizic, asa zisele boli genetice). El contine situatii si experiente care iti par familiare pentru ca ai dobandit o anumita eficienta in a le gestiona (fie ele bune sau rele).

Calendar ortodox ianuarie 2022. Sărbători religioase în ianuarie 2022. Tradiţii şi superstiţii de Sf Vasile, Bobotează, Sf Ioan Botezătorul, Sf Trei Ierarhi
Nodul tau Nord arata directia pe care ai nevoie sa o urmezi ca sa pasesti pe un teren total nou pentru a creste, a te dezvolta, a curata mosternirile vechi, consecintele actiunilor gresite din trecut si a sustine sufletul sa evolueze si sa se descotoroseasca de balastul trecutului. Iti arata unde nu ai experienta si unde ai nevoie sa sari in necunoscut ca sa inveti acolo sa inoti ! Aceasta este directia pe care trebuie sa o iei daca ai de invatat ceva nou, daca vrei sa simti ca evoluezi si ca ai realizari.

Axa Taur-Scorpion
Noua axa Taur-Scorpion are o puternica influenta asupra creatiei si fertilitatii, precum si asupra pierderii si degenerarii. Acesta este ciclul naturii. Taurul patroneaza ceea produce si creeaza Pamantul. In emisfera Nordica, Soarele se muta in Taur in luna mai, luna care corespunde cu cea mai feritila perioada din natura. In sezonul Taurului natura incepe sa inmugureasca spre abundenta glorioasa. Mai este una dintre lunile cu cele mai colorate flori.

Peste 6 luni, Soarele se va muta in Scorpion. In emisfera Nordica, acest lucru coincide cu toamna, cu moartea si degradarea naturii, care contribuie, de fapt, la sporirea fertilitatii pentru anul viitor. Scorpionul este asociat, astfel, cu compostul, cu lichidul care duce la regenerare. Acesta este ciclul inevitabil al naturii: viata, moarte, renastere.

O alta tema importanta a axei Taur-Scorpion sunt banii si sexul. Pentru urmatorii doi ani, focusul se va muta spre bani, economie mondiala, piata de capital. Pot aparea si situatii mai tensionate, gratie lui Uranus care este activ tot in Taur. Taurul este o zodie simbol a fertilitatii, in timp ce Scorpionul patroneaza organele sexuale. De aici putem trage concluzia ca in urmatorii doi ani vor fi dezbatute la nivel global problem legate de fertilitate/infertilitate si legi impotriva avortului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.