Schimbare de ultimă oră la Vocea României

Noul sezon al "Vocii României" vine cu o nouă schimbare. Reporterul special din culisele emisiunii va fi Oana Tache, care migrează de la postul de televiziune MTV, care a consacrat-o, către PRO TV. Ea l-a înlocuit pe Vlad Roşca, reporterul din culisele emisiunii, care a plecat la Antena 1.

09 sept. 2014, 14:59
Schimbare de ultimă oră la Vocea României

Oana Tache va fi în această toamnă colega de platou a lui Pavel Bartos și a antrenorilor Smiley, Moga, Loredana și Tudor Chirilă. Potrivit click.ro, Oana va intra în camera concurenților pentru a aduce cele mai calde reacții, emoții și trăiri ale acestora în prim plan pentru că „job-ul” de V Reporter presupune să fii ochii și urechile publicului în culise, atât în direct la Vocea României dar și on-line pe vocearomaniei.protv.ro și pe pagina de facebook cu tot ce se întamplă în backstage, cu filmulețe și poze exclusive, cu emoții și lacrimi de fericire.

De la emisiunea Abracadabra (1992- 2001), la Școala Vedetelor (2004 – 2007), la roluri în producții precum Un Film Simplu, Doctori de Mame și Pariu cu Viața, cu peste 8 ani în care a întors pe toate fețele industria muzicală din România dar și pe cea internațională ca VJ MTV, Oana revine cu forțe proaspete pe micul ecran.

I-a luat la întrebări în exclusivitate pe David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto sau Armin van Buuren, iar acum va aduce pe micile ecrane cele mai hot informații din culisele Vocea României.

Vezi şi: VOCEA ROMÂNIEI are un nou coregraf după plecarea baletului Edi Stancu