VOCEA ROMÂNIEI are un nou coregraf după plecarea baletului Edi Stancu

VOCEA ROMÂNIEI. Emil Rengle, fost colaborator în trupa de balet a lui Edi Stancu, devine coregraf al show-ului Vocea României.

05 sept. 2014, 16:35

VOCEA ROMÂNIEI. Emil Rengle a dansat de-a lungul anilor în cadrul unor show-uri precum Românii au talent, Dansez pentru tine și Vocea României. În plus, el și-a perfecționat tehnicile de dans la școli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) și Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil Rengle a revenit în România pentru a revoluționa imaginea dansului în țara noastră. El va urca pe scena de la Vocea României ca principal coregraf și se va ocupa de noua echipă de balet a emisiunii, scrie paginademedia.ro.

„Atunci când am plecat la studii în străinătate eram hotărât să revin în România și să împărtășesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma să le descopăr. Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes și că vom face împreună un sezon de neuitat al Vocii României,” a spus Emil Rengle.

VEZI ŞI VOCEA POLONIEI. O concurentă a făcut juraţii să se „bată” pe ea. Uite ce voce INCREDIBILĂ are VIDEO

Coregraful a studiat la UNATC, apoi la școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles.

El a câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA.

Trupa Edi Stancu a părăsit Pro TV pentru Antena 1 în luna iunie a acestui an.