Schimbare radicală! O tânără din comunitatea Amish a ajuns să pozeze în lenjerie intimă!

Kate Stoltz, o tânără care făcea parte din comunitatea Amish a hotărât să renunţe la stilul de viaţă simplu şi tradiţional, specific cultului, pentru a se face fotomodel.

RomaniaTV.net
20 mart. 2014, 20:48

În vârstă de 23 de ani, Kate Stoltz a lăsat comunitatea ei din Pennsylvania în 2012 pentru a apărea în show-ul de televiziune „Breaking Amish”, difuzat de TLC. Numai că o dată ce a luat contact cu „tentaţiile” New York-ului, viaţa ei s-a schimbat radical.

Înainte mergea zilnic la biserică, acum merge la fotograf, pentru că visul ei de a deveni manechin s-au împlinit. Ce-i drept, trăsăturile sale sunt deosebite: înaltă, cu ochii verzi şi formele bine conturate, tânăra are toate şansele să devină un nume cunoscut în lumea modei. Acum nu se mai sfieşte să pozeze sumar îmbrăcată, ba din contră, acum a pierdut orice urmă de timiditate atunci când vine vorba în a poza în lenjerie intimă. De altfel, nu este prima dată când îmbracă lenjerie intimă sexy, aceasta fiind unul dintre lucrurile care nu sunt îngrădite de cultura în care s-a născut.

Citeşte mai mult pe  Unica.ro