Schimbare ULUITOARE de look a Oanei Roman. Cât de frumoasă este vedeta. Are extensii, o coafură impecabilă şi e machiată superb FOTO

Oana Roman a fost destinatara multor răutăţi şi glume greu de tolerat de-a lungul timpului. Majoritatea atacurilor au avut ca ţinta kilogramele în plus ale fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mărturisit ca s-a luptat cu depresia pentru că nu mai suporta "săgeţile" gratuite venite din toate părţile.

26 oct. 2018, 11:27

Ei bine, de ceva timp, pe tot globul se duc adevărate campanii menite să promoveze ideea ca frumuseţea nu inseamnă doar 90-60-90 şi ca urmaşele Evei rubensiene pot fi de asemenea modele sau manechine, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Oana Lis trece din nou prin momente dramatice. A cedat pishic: „Am plâns o oră!”

Brand-ul celebru Dolce & Gabbana a avut deja în prezentări tinere supraponderale, si alţi designeri apreciaţi au anunţat ca vor urma exemplul.

Revenind însă la Oana, trebuie să va spunem că, în ultimele săptămâni, vedeta a bifat cateva apariţii uimitoare.

Machiata superb, cu ţinute deosebite şi sigura pe ea, fiica fostului premier a atras toate privirile şi mii de aprecieri la fotografiile de pe reţelele de socializare.

Si, daca nu ne credeţi pe cuvant, uitaţi o serie de poze în care protagonista noastra este foarte frumoasă. Puteţi să ne contraziceţi?