Schimbarea de pe Facebook Messenger care va face conversațiile mult mai distractive. „Ce-i mai bun din ambele lumi!”

Facebook Messenger va aduce o schimbare radicală care va face conversațiile mult mai distractive, deoarece utilizatorii vor putea adăuga animații cu sunete.

21 iul. 2021, 21:22
Schimbarea de pe Facebook Messenger care va face conversațiile mult mai distractive. „Ce-i mai bun din ambele lumi!”

Facebook Messenger, aplicația pe care toată lumea o folosește pentru a comunica într-o manieră interactivă, va aduce un plus de distracție. Utilizatorii vor putea în curând să folosească emoji-uri care produc sunete amuzante și expresive. Reprezentanii Facebook au declarat că schimbarea este valabilă pentru toate telefoanele iPhone si Android.

„Acum imaginați-vă dacă emoji-urile dvs. ar putea vorbi, ce sunet ar face? Vă prezentăm cel mai recent instrument de expresie Messenger: Soundmojis. Chat-urile dvs. au devenit mult mai puternice.

„Deci, ce este un Soundmoji? Este un emoji de nivel următor care vă permite să trimiteți clipuri de sunet scurte într-un chat Messenger, variind de la aplauze 👏, greieri 🦗, tambur 🥁 și râsuri rele 👻, până la clipuri audio de la artiștii preferați precum Rebecca Black și emisiunile dvs. TV preferate și filme precum F9 de la Universal Pictures, NBC și Brooklyn Nine-Nine de la Universal Television și Netflix și Bridgerton de la Shondaland. „Ah, drama tuturor lucrurilor.”

Pentru a vedea Soundmojis, accesați aplicația Messenger, începeți un chat, atingeți fața zâmbitoare pentru a deschide meniul de expresii și selectați pictograma difuzor. De acolo, puteți previzualiza și trimite sunetele dvs. preferate din nou și din nou.

Lansăm o întreagă bibliotecă Soundmoji pe care o puteți alege, pe care o vom actualiza în mod regulat cu noi efecte sonore și mușcături de sunet celebre. Fiecare sunet este reprezentat de un emoji, menținând în joc emoji-urile vizuale pe care le iubim cu toții, aducând în același timp sunetul în mix. Ce-i mai bun din ambele lumi!”, au declarat reprezentanții companiei, relatează idevice.ro.

Vladimir Putin dă o lege împotriva Facebook și Instagram. Rusia vrea monopol asupra internetului

Vladimir Putin

a dat o lege împotriva marilor companii de IT din occident, printre care se numără și principalele rețele de socializare Facebook și Instagram. Rusia vrea să câștige monopolul asupra internetului şi să depindă cât mai puțin de companiiledin ţările străine. Astfel, preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat o lege prin care obligă marile companii IT din Occident să-şi deschidă filiale în Rusia, potrivit unui document publicat joi de către site-ul informaţiilor juridice guvernamentale.

Potrivit informațiilor oficiale, sub incidenţa acestei noi legi intră Facebook, Instagram şi WhatsApp, Twitter, TikTok, serviciul de publicitate Google AdWords şi YouTube, Viber, Telegram, precum şi serviciile de jocuri Steam, deținut de Valve Corporation, dar şi World of Tanks, deținut de compania Wargaming. Rusia consideră absolut necesar ca aceste companii de IT să-și deschidă companii în străinătate, deoarece cererii crescute ale cetățenilor pentru aceste servicii. Guvernul rus consideră că această măsură se conformează deciziilor instanţelor şi agenţiilor guvernamentale şi de a restricţiona accesul la informaţiile interzise în Rusia, relatează Digi24.