Schimbări importante la Acces Direct! Toată lumea credea ca va fi scos din grilă, dar acum a apărut vestea – bombă

Când toată lumea credea că emisiunea va fi scoasă din grilă, a venit vestea - bombă. Acces direct nu doar că vine cu un nou sezon, ci va fi pe două posturi de televiziune diferite. Emisiunea Mirelei Vaida va putea fi urmărită la Antena 1, unde era și până acum, dar și la Antena Stars.

04 ian. 2022, 16:34
Schimbări importante la Acces Direct! Toată lumea credea ca va fi scos din grilă, dar acum a apărut vestea – bombă

Noul sezon Acces Direct va începe de luni, 10 ianuarie. Prima parte va fi pe Antena 1, de la ora 16:00, iar a doua parte pe Antena Stars, de la ora 17:00. Va fi în fiecare zi, de luni până vineri.

„Revenim în forţă cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice şi mai mulţi invitaţi. De asemenea, vom avea mai mulţi reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la faţa locului. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi şi altfel”, a spus Mirela Vaida.

Reamintim că pe Antena 1 a început un nou program la ora 17:00, Observator cu nou-venitul Florin Căruceru, cu Laura Nureldin şi cu Cătălin Oprişan.

Mirela Vaida a prezentat Acces Direct pentru prima dată în perioada 2017-2018 (când Simona Gherghe era concediu de maternitate). Pentru o scurtă perioadă la cârma a venit Cristina Cioran, iar din vara lui 2019 s-a întors Mirela Vaida.

Mirela Vaida, surpriză de proporții la Acces Direct

Mirela Vaida a oferit o surpriză de proporții telespectatorilor Acces Direct. Prezentatoarea i-a adus pentru prima dată în platou pe cei trei copii ai săi ca să-i colinde pe cei din fața micilor ecrane.

Este pentru prima dată când Mirela Vaida i-a avut ca „invitați speciali” pe cei trei micuți, care au încântat telespectatorii la sfârșitul ediției. Îmbrăcați în costume tradiționale românești, cei trei copii au apărut alături de mama lor și au cântat un colind pentru publicul Acces Direct. Copiii Mirelei Vaida au primit și daruri cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, tot în cadrul emisiunii.

Sărbătorile de iarnă sunt un moment foarte special pentru Mirela Vaida, care de curând a lansat și un colaj de colinde pe YouTube, iar în clip apare într-o atmosferă festivă alături de copii ei. Prezentatoarea chiar a cântat la Acces Direct una dintre melodiile specifice sărbătorilor, din folclorul românesc.