Schimbări la eMag după pandemia de coronavirus. „Mă gândesc de ce să mai chinuim oamenii să stea două ore dus şi două întors în trafic”

Şeful celui mai mare retailei din România, eMag, Iulian Stanciu, a mărturisit că schimbările aduse companiei de când cu pandemia de coronavirus au crescut productivitatea angajaţior. 

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 05:11
Schimbări la eMag după pandemia de coronavirus. „Mă gândesc de ce să mai chinuim oamenii să stea două ore dus şi două întors în trafic”

La începutul pandemiei, şeful eMag a decis să îşi lase aproximativ 2.500 de angajaţi acasă. La început, acesta credea că va fi o perioadă grea, iar revenirea le va da bătăi de cap, însă totul a mers şi mai bine. 

„De circa o lună de zile de când toţi colegii de la sediu, vreo 2.500 de oameni, lucrează de acasă. Noi ne-am temut că va fi dezastru, însă productivitatea oamenilor a crescut. Cred că asta va fi norma şi asta va rămâne în un procent foarte mare.”, a declarat Iulian Stanciu în emisiunea ZF Live.

Citeşte şi: Sameday, firma de curierat a eMag a fost spartă de hackeri! Mii de date personale şi numere de telefon sunt la liber pe internet

De asemenea, şeful eMag a declarat că se gândeşte serios să îşi lase aceşti angajaţi acasă, astfel aceştia nu vor mai pierde 2 ore pe drum, iar traficul din oraşe şi implicit poluarea, vor scădea. 

„Eu mă gândesc de ce să mai chinuim oamenii să stea două ore dus şi două întors în trafic. Dintre cei 2.500 de angajaţi, nu se vor întoarce toţi la birou după această criză. Acest lucru va avea un efect foarte mare asupra traficului, se vor decongestiona zonele aglomerate, va scădea consumul de combustibil”, a adăugat acesta.