Schimbări la Pro TV, după ce s-a afişat grila de programe. Show-urile care nu vor mai fi difuzate

Schimbări la Pro TV, după ce s-a afişat grila de programe. Din această toamnă, vor debuta două emisiuni noi, primul sezon al show-ului muzical „Superstar România” şi emisiunea matrimonială „Căsătoriţi pe nevăzute”.

29 iun. 2021, 17:46
Schimbări la Pro TV, după ce s-a afişat grila de programe. Show-urile care nu vor mai fi difuzate
Schimbări la Pro TV, după ce s-a afişat grila de programe.

Schimbări la Pro TV. Superstar România îi va avea în juriu pe Smiley, Raluka, Carla’s Dreams şi Marius Moga. Producţia matrimonială „Căsători pe nevăzute” are patru „experţi”: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relaţii şi Victor Toriani – psihoterapeut.

Citeşte şi: Schimbări la Pro TV, după ce s-a afişat grila de programe. Show-urile care nu vor mai fi difuzate

Schimbări la Pro TV, după ce s-a afişat grila de programe

În toamnă va fi şi ultimul sezon al serialului „Vlad”. Pentru Masked Singer, Las Fierbinţi şi Visuri la cheie urmează noi sezoane.

Pentru al doilea an la rând, Vocea României nu se regăseşte în grila postului, potrivit Paginademedia.ro.

Mihaela Rădulescu ar fi venit deja în România, urmând a face parte din juriul emisiunii „Masked Singer România”. „Diva de la Monaco” a publicat pe Instagram o imagine concludentă, din platourile PRO TV. „Misiune secretă”, a scris Mihaela Rădulescu.

Filmările la „Masked Singer România” au început de câteva zile, iar secretomania de pe platourile de filmare continuă. Vedetele se ascund în spatele măștilor, iar jurații sunt aduși la studiouri cu dubițe cu geamuri fumurii și sunt păziți de gărzi de corp.

Una dintre măști ar putea fi purtată de Narcis Ianău, care a participat la „Românii au talent”, în 2010, și care are o voce dumnezeiască. Echipa este în mare parte aceeași, iar din baletul emisiunii fac parte și câțiva băieți cunoscuți, precum Andrei Iulian Angelescu, pe care îl știți din sezonul trei din reality-showul „Exatlon”, sau Dragoș Roșu, pe care îl știți de la baletul „Dansez pentru tine”, alături de ei dansând Vivienne Meda și Alexandra Alexandrescu.

Pavel Bartoș povestea, într-un live, că pentru o ediție se filmează aproximativ două zile și că vedetelor le este foarte greu până se obișnuiesc cu măștile, mai ales că au fost călduri mari zilele acestea.