Schimbări la vârful conducerii Deloitte

Gigantul de consultanță Deloitte are un nou Managing Partner pentru regiunea Balcani, în persoana lui Ahmed Hassan, șeful pe audit de la București, care preia totodată și poziția de Country Leader pentru România și Moldova. George Mucibabici rămâne în continuare președintele Deloitte România, ceea ce înseamnă că biroul local va fi condus practic de cei doi consultanți.

RomaniaTV.net
24 oct. 2011, 08:44
Schimbări la vârful conducerii Deloitte

Potrivit unui comunicat al companiei, Ahmed Hassan, Audit Partner in Charge și Președinte al Consiliului Director Deloitte Europa Centrală (DCE), a preluat funcția de Office Managing Partner Deloitte Balcani, grup care reunește România, Bulgaria, Republica Moldova, Albania și Kosovo. Totodată, el a devenit Country Leader pentru România și Moldova.

Ahmed Hassan face parte din echipa Deloitte din România din 1999 și a fost primul partener din Balcani care a devenit membru al Consiliului  Director al DCE și primul președinte ales din această regiune (începând cu 2009). Funcția de Audit Partener in Charge Deloitte Balcani a fost preluată de Silvia Peneva din Deloitte Bulgaria.

Funcția de Office Managing Partner în Balcani presupune coordonarea birourilor Deloitte și a diferitelor departamente din regiune, dezvoltarea și coordonarea strategiilor de business, precum și menținerea calității serviciilor oferite clienților companiei. „Prioritatea mea numărul unu este să ne aliniem la strategia globală Deloitte pentru a deveni o companie centrată pe nevoile clientului și totodată, să ne concentrăm pe creșterea sustenabilă, pe termen lung”, a declarat Ahmed Hassan.

Deloitte Balcani este una dintre cele cinci entități care formează Deloitte Europa Centrală, alături de Deloitte Adria, Deloitte Cehia & Slovacia, Deloitte Ungaria și Deloitte Polonia & țările baltice. În regiunea balcanică, firma are 655 de angajați, coordonați de 13 parteneri.