Schimbări uriașe la WhatsApp! Toți utilizatorii platformei trebuie să știe acest lucru

Apar schimbări uriașe la WhatsApp! Utilizatorii platformei vor avea parte de o nouă funcție care face comunicarea pe grupuri să fie mai ușoară.

14 apr. 2022, 20:44
Schimbări uriașe la WhatsApp! Toți utilizatorii platformei trebuie să știe acest lucru

WhatsApp urmează să lanseze funcția Communities. Prin această funcție se eficientizează comunicarea dintre grupurile conectate, de pe aplicație, a transmis Meta, compania lui Mark Zuckerberg.

Cu toții avem grupuri pe WhatsApp. Fie că vorbim de grupul cu colegii de la muncă, de la școală, de la atelierul de pictură sau cursul de fotografie, grupul cu prietenii din copilărie și așa mai departe.

Meta spune acum că vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor prin lansarea Communities, o funcție care „va eficientiza comunicarea între grupurile conectate”. Instrumentul le va permite acestora să reunească mai multe grupuri separate sub o singură umbrelă, cu o structură care funcționează pentru ei.

Astfel, utilizatorii vor putea primi mesaje trimise către întreaga rețea de grup și vor putea gestiona cu ușurință grupuri mai mici care fac parte dintr-o anumită comunitate.

Lansarea noii funcții le va permite administratorilor să aibă la dispoziție și alte instrumente, mai ales posibilitatea de a decide ce grupuri se pot alătura comunității, dar și a de a trimite mesaje membrilor tuturor grupurilor.

De asemenea, Meta a anunțat și o serie de îmbunătățiri asupra modului în care funcționează grupurile pe WhatsApp – indiferent dacă fac sau nu parte dintr-o comunitate. Noile funcții vor face comunicarea mai eficientă și vor reduce supraîncărcarea în cadrul chat-urilor mai mari. Vor fi lansate în perioada imediat următoare, astfel încât utilizatorii să le poată testa înainte ca funcția Communities să fie lansată.

  • Reacții – Utilizatorii vor putea reacționa la mesaje folosind emoji;
  • Admin Delete – Administratorii grupului vor putea șterge mesajele neadecvate din toate chat-urile pe care le gestionează;
  • Partajarea fișierelor – Dimensiunea fișierelor partajate va fi mărită la 2 GB, pentru a îmbunătăți colaborarea dintre utilizatori;
  • Apeluri vocale cu mai multe persoane – Numărul maxim de persoane care pot participa într-un apel vocal de grup va crește la 32 de utilizatori.
  • Mesajele trimise prin Communities, la fel ca în cazul tuturor chat-urilor și grupurilor de pe WhatsApp, sunt protejate de criptarea end-to-end – promite Meta. Această tehnologie ăși propune să ofere securitate și confidențialitate utilizatorilor de pe platformă.

„În timp ce alte aplicații creează chat-uri pentru sute de mii de oameni, Meta se concentrează pe sprijinirea grupurilor care fac parte din viața noastră de zi cu zi. Proiectul Comunităților pe WhatsApp abia începe, iar dezvoltarea de noi funcții pentru a le susține va fi un obiectiv major al companiei pentru anul viitor”, a transmis compania americană, potrivit StartupCafe.ro.

Citește și Mare atenţie! O nouă înşelătorie circulă pe WhatsApp. Cum vă daţi seama de ce mesaje să vă feriţi

Citește și WhatsApp anunță modificări importante! Toți utilizatorii vor fi afectați de noile schimbări


loading...
Partenerii noștri