WhatsApp anunță modificări importante! Toți utilizatorii vor fi afectați de noile schimbări

WhatsApp anunță modificări importante, iar toți utilizatorii vor fi afectați de noile schimbări implementate de compania Meta în noua versiune a aplicației de mesagerie.

10 mart. 2022, 11:51
WhatsApp anunță modificări importante! Toți utilizatorii vor fi afectați de noile schimbări

Pentru a diminua răspândirea mesajelor de dezinformare, compania Meta implementează noi măsuri în renumita aplicație de mesagerie. Potrivit The Sun, versiunea beta a WhatsApp restricționează acum utilizatorii săi de la redirecționarea mesajelor text.

WhatsApp restricționează funcția forward

CITEȘTE ȘI: Armata-rusa-i-a-cerut-pe-whatsapp-primarului-din-irpin-sa-predea-orasul-draga-aleksandr-oferta-este-valabila-doar-24-de-ore-raspunsul-manios-al-edilului_6307713.html

Versiunea beta a WhatsApp permite acum utilizatorilor doar să trimită un mesaj către un singur grup de chat. Dincolo de asta, funcția de redirecționare a aplicației este dezactivată pentru mesajul text menționat. Dacă utilizatorii WhatsApp doresc să trimită un mesaj către un alt chat de grup, vor trebui să selecteze textul manual pentru a-l trimite la un al  doilea sau al treilea chat de grup.

Odată ce un mesaj a fost deja redirecționat către un grup, acesta va fi apoi marcat ca redirecționat. La rândul său, funcția de redirecționare pentru textul specific ar fi blocată.

CITEȘTE ȘI: E oficial! Discuţiile de pe WhatsApp, Telegram sau Facebook nu vor putea fi interceptate

Când un mesaj a fost deja redirecționat, aplicația va notifica acest aspect prin mesajul: „mesajele redirecționate pot fi trimise doar către un chat de grup”, oferind utilizatorilor doar două opțiuni dintre care să aleagă: Aflați mai multe sau OK.

Încă din anul 2019, WhatsApp a început să blocheze redirecționarea mesajelor atunci când utilizatorii au depășit deja cinci chat-uri. Apoi, în 2020, a fost limitat la două ferestre de chat.