SCM CRAIOVA a pierdut manşa tur a FINALEI CUPEI EHF contra lui Kristiansand. SE DECIDE în BĂNIE

SCM Craiova a pierdut, sâmbătă, manșa tur a finalei Cupei EHF, 22-26, contra norvegiencelor de la Kristiansand. Returul va avea loc vineri, 11 mai, în Bănie.

05 mai 2018, 16:42
SCM CRAIOVA a pierdut manşa tur a FINALEI CUPEI EHF contra lui Kristiansand. SE DECIDE în BĂNIE

SCM Craiova a ținut aproape de Kristiansand până în minutul 50. Norvegiencele, conduse de Sulland în zi de grație, n-au mai ratat nimic în ultimele 10 minute. În acest interval, jucătoarele antrenate de Bogdan Burcea au punctat exclusiv prin lovituri de la 7 metri, transformate de jucătoare diferite: Zamfir-Florianu, Trifunovic și Ana Maria Ticu.

Ultimul cuvânt i-a aparținut veteranei echipei, Ardean-Elisei, care a trimis un trasor de pe inter dreapta și păstrează șansele de calificare deschise.

Oltencele au demonstrat că sunt capabile de reveniri în acest sezon al competiției, cea mai spectaculoasă fiind victoria din Rusia, contra Ladei Togliatti, marea favorită a competiției, scor 26-23 (23-25 în tur).

Pentru SCM Craiova au marcat Florianu 9, Ţicu 5, Pricopi 3, Trifunovici 2, Klikovac 2, Nikolici 1, iar de la Kristiansand s-a remarcat Kristiansen, cu 9 reuşite.