SCM CRAIOVA – Nykobing 18-12, victorie fără probleme în EHF

SCM Craiova a început cu dreptul noua aventură în grupele Cupei EHF. Deţinătoarea trofeului s-a impus in fata danezelor de la Nykobing, scor 18-12.    

RomaniaTV.net
05 ian. 2019, 15:23
SCM CRAIOVA – Nykobing 18-12, victorie fără probleme în EHF

UPDATE SCM Craiova – Nykobing 18-12 (9-6)


SCM CRAIOVA – Nykobing LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Handbalistele de la SCM Craiova încep azi, ora 19:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și Telekomsport, lupta pentru apărarea trofeului în Cupa EHF. Oltencele joacă primul meci din Grupa Dcontra danezelor de la Nykobing, echipă care, anul trecut, a învins-o pe CSM Bucureşti în grupele Ligii Campionilor. Va fi doar startul unui program infernal. Până pe 10 februarie 2019, oltencele vor disputa 12 partide.

SCM CRAIOVA – Nykobing LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

SCM CRAIOVA – Nykobing LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Patru jucătoare noi au ajuns în lotul oltencelor: Valentina Ion, Roxana Stanciu, dar şi braziliencele Mariana Costa şi Deonise Fachinello. Acestea au câştigat titlul mondial cu Brazilia în 2013 şi în trecut au evoluat şi pentru Nykobing. Super Amara Bera Bera şi Podravka Vegeta sunt celelalte adversare ale Craiovei în Grupa D. Meciul cu danezele de la Nykobing va avea loc sâmbătă, de la ora 19:15, şi va fi în direct pe Telekom Sport 1.

„Este o echipă extrem de puternică, cu o viteză a mingiei extrem de bună, o colaborare cu pivotul foarte bun, apărare extrem de bună…. Va trebui decât să fim extrem de disciplinate, să ne luptăm pentru fiecare minge, fiecare atac, fiecare fault”, spune Florientina Stanciu. 

„Eu am încredere în noi, am încredere în această echipă şi sunt mai mult ca sigură că victoria va fi de partea noastră sâmbătă. Cred că apărarea va fi atuul nostru în primul rând”, a declarat Timea Tătar.

SCM Craiova a jucat toate meciurile europene din sezonul trecut cu casa închisă. Nici azi nu va fi altfel, mai ales că s-au vândut toate biletele în sala cu o capacitate de 4.200 de locuri.