Şcoala de vară a femeilor social-democrate începe la Mamaia

Hotelul Flora din Mamaia găzduieşte începând de vineri cursurile şi seminariile Şcolii Politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) din România, evenimentul axându-se în special pe problematica campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din acest an, transmite Agerpres.

22 aug. 2014, 06:11
Şcoala de vară a femeilor social-democrate începe la Mamaia

Coordonatorul evenimentului, Mariana Gâju, preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Femeilor Social-Democrate, a declarat că în cadrul reuniunii vor fi discutate subiecte ce ţin de situaţia socio-economică a femeilor din România, sărăcia şi impactul crizei asupra femeilor la nivel naţional şi european, instrumente de marketing politic pentru campania electorală sau bune practici în convingerea şi atragerea electoratului la vot.

În cadrul reuniunii vor fi transmise mesaje de campanie şi va fi prezentată strategia femeilor din PSD pentru alegerile prezidenţiale

De asemenea, reuniunile de vară ale OFSD, organizate în staţiunile de pe litoral, stabilesc, anual, detaliile referitoare la activitatea politică şi noile sesiuni parlamentare din toamnă. Cu aceste ocazii sunt aduse în discuţie proiecte de legi şi iniţiative parlamentare.

Alături de cele 245 cursante ale Şcolii de vară şi-au anunţat participarea la Mamaia şi ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb – liderul OFSD din România, europarlamentarul Viorica Dăncilă, precum şi fostul ministru al Educaţiei, senatorul Ecaterina Andronescu.