Şcoli cu PROMOVABILITATE ZERO la simularea Evaluării Naţionale 2014. Vezi care sunt

Simulare Evaluare Națională 2014: Peste 1.400 de elevi din județul Alba nu au reușit să obțină media 5 la simularea pentru Evaluarea Națională. Nu mai puțin de 11 școli gimnaziale din județ au promovabilitate de 0%. Nici cei care au promovat examenul nu se pot lăuda cu medii foarte mari, întrucât nu a existat în Alba nicio medie de 10.

13 mart. 2014, 11:19
Şcoli cu PROMOVABILITATE ZERO la simularea Evaluării Naţionale 2014. Vezi care sunt

Simulare Evaluare Națională 2014: Deși județul Alba se află pe locul 5 în România, după notele pe care le-au obținut elevii la simularea pentru Evaluarea Națională, la evaluarea rezultatelor finale, situaţia se schimbă. Un număr de 11 școli din județ au promovabilitate zero la simulare, potrivit alba24.ro.

La Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” Aiud, Școala Gimnazială „Sebeș Pal” Rimetea, Școala Gimnazială Mușca, Școala Gimnazială Bălcaciu, Școala Gimnazială „Cetatea de Baltă”, Școala Gimnazială Veseuș, Școala Gimnazială Tătârlaua, Școala Gimnazială Războieni, Școala Gimnazială Răchita, Școala Gimnazială Strungari și la Școala Gimnazială Răhău, niciun elev nu a reușit să obțină media 5 la simularea pentru Evaluarea Națională 2014.

Citeşte şi: Directorul unei şcoli din Suceava nu a vrut să afişeze rezultatele de ruşinea notelor

Elevii de clasa a VIII-a care nu au reușit să se pregătească suficient pentru Evaluarea Națională din acest an mai au la dispoziție încă trei luni. Examenele încep în data de 23 iunie, iar rezultatele vor fi afișate în 1 iulie.

VEZI ŞI: Pricopie: Rezultatele slabe de la simularea Evaluării Naţionale nu trebuie să ducă la sărăcirea programei