ŞCOLI ÎNCHISE. Cursurile vor fi suspendate, luni, în judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş

Publicat: Duminică, 16 Decembrie 2018 20:17 // Actualizat: Duminică, 16 Decembrie 2018 20:18 // Sursa: romaniatv.net

Cursurile şcolilor din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş vor fi suspendate, luni, din cauza vremii nefavorabile, a anunţat, duminică, Ministerul Educaţiei. Măsura va fi valabilă şi marţi în judeţul Timiş, în 39 de şcoli din judeţul Arad şi o unitate de învăţământ din Satu Mare.

Ministerului Educaţiei a precizat că autorităţile din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă, suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru ziua de luni, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş, suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru 18 decembrie.

"De asemenea, marţi, 18 decembrie, ca urmare a unor avarii la reţeaua de energie electrică nu vor avea loc ore de curs în şcolile din 39 de localităţi din judeţul Arad. Din acelaşi motiv, o unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare nu va organiza cursuri în intervalul 17-18 decembrie. Informaţiile au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene în cursul zilei de duminică, 16 decembrie, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă", a anunţat Ministerul Educaţiei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cursuri suspendate Ministerul Educaţiei scoli închise şcoli închise vreme
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7205
RON
25 Jun
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H