ŞCOLI ÎNCHISE şi vineri din cauza intemperiilor

Publicat: Joi, 06 Februarie 2020 19:58 // Actualizat: Joi, 06 Februarie 2020 19:58 // Sursa: romaniatv.net

Cursurile unităţilor de învăţământ din judeţul Tulcea, suspendate şi vineri, anunţă edu.ro. În alte judeţe, şcolile se închid punctual.

Şcolile din judeţul Tulcea vor fi închise şi vineri, după ce cursurile au fost suspendate şi în data de 6 februarie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Judeţul Tulcea s-a aflat sub avertizare de viscol şi vânt puternic.

ŞCOLI ÎNCHISE în Bucureşti din cauza gripei 

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Tulcea a hotărât suspendarea cursurilor în data de 7 februarie, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea", a transmis, joi seară, Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea.

Ministerul Educaţiei a precizat că judeţul Tulcea este singurul care are închise toate unităţile de învăţământ, iar în alte judeţe cursurile vor fi suspendate parţial în localităţi afectate de fenomenele meteorologice din ultimele 24 de ore.

În Tulcea cursurile au fost suspendate şi joi, după ce iniţial se anunţase că doar şcolile din judeţ vor fi închise, apoi a fost luată aceeaşi decizie şi cu cele din municipiu.

Judeţul Tulcea s-a aflat sub avertizare de viscol şi vânt puternic.

Citeşte şi: ŞCOLI ÎNCHISE. Cursuri suspendate din cauza vremii

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H