ŞCOLI ÎNCHISE vineri. Anunţ oficial de la inspectorate

Publicat: Miercuri, 23 Ianuarie 2019 11:56 // Actualizat: Miercuri, 23 Ianuarie 2019 11:56 // Sursa: romaniatv.net

Elevii suceveni merg la şcoală vineri, 25 ianuarie, după programul de cursuri normal, însă trei unităţi din judeţ au transmis Inspectoratului Şcolar suspendarea cursurilor pentru această zi, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Suceava, prof. Cezar Anuţei.

Ziua de 24 ianuarie (joi) este liberă, potrivit calendarului anunţat de către Guvern, iar ziua de 25 ianuarie nu a fost declarată zi liberă. Cele trei unităţi care nu vor organiza cursuri în ziua de vineri sunt: Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava şi Şcoala Specială din Câmpulung Moldovenesc, unităţile de învăţământ stabilind o zi pentru recuperarea cursurilor de vineri.

„Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava nu a trimis nici un document şcolilor referitor la ziua de 25 ianuarie, şi nici din partea Ministerului Educaţiei nu au venit recomandări în acest sens. Ziua de vineri este zi de cursuri normală", a spus Cezar Anuţei.

Referitor la decizia unor şcoli din judeţ de a sista cursurile în ziua de vineri, acesta a menţionat că este la latitudinea unităţilor dacă menţin programul de cursuri sau nu, acestea având libertatea de a lua această hotărâre potrivit regulamentului fiecărei şcoli.

Următoarea vacanţă este cea intersemestrială, din perioada 2-10 februarie.

Semestrul al doilea începe pe 11 februarie, iar vacanţa de primăvară care include sărbătoarea Paştelui (catolic: 21 aprilie, ortodox: 28 aprilie), dar şi ziua de 1 Mai, care este liberă, este programată pentru 20 aprilie - 5 mai.

Anul şcolar are 34 de săptămâni, adică 168 de zile lucrătoare.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7538
RON
25 Mar
noapte 7 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H