Şcolile din Bucureşti nu se închid joi. Peste 140 de unităţi şcolare care nu sunt secţii de votare rămân deschise zilele următoare

Activitatea didactică în unitățile de învățământ în care vor fi amenajate secții de votare se va desfășura exclusiv online vineri, luni şi marţi, a anunţat Ministerul Educaţiei. De asemenea, peste 140 de unităţi şcolare din Bucureşti care nu sunt secţii de votare rămân deschise zilele următoare, potrivit unui anunţ al ISMB. 

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 12:56
Şcolile din Bucureşti nu se închid joi. Peste 140 de unităţi şcolare care nu sunt secţii de votare rămân deschise zilele următoare

Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice din unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare, se suspendă în perioada 25 – 29 septembrie. Aceasta se va desfășura exclusiv în sistem on-line, a anunţat Ministerul Educației și Cercetării, miercuri, într-un comunicat de presă. 

Elevii vor reveni fizic la şcoală marţi, 30 septembrie, conform scenariilor aprobate de către comitetele județe/al municipiului București pentru situații de urgență, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară.

În Municipiul Bucureşti, în 146 unităţi de învăţământ (36 unităţi în sectorul 1, 31 unităţi în sectorul 2, 27 unităţi în sectorul 3, 25 unităţi în sectorul 4, 23 unităţi în sectorul 5 şi 4 unităţi în sectorul 6) nu sunt organizate secţii de votare şi continuă activitatea didactică potrivit scenariului aprobat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.