Şcolile rămân închise joi în Vrancea, în 15 judeţe cursurile sunt suspendate doar în unele unităţi

Şcolile rămân închise joi în judeţul Vrancea, în alte 15 judeţe cursurile sunt suspendate doar în unele unităţi de învăţământ, la nivel naţional fiind 897 de unităţi în care nu se ţin cursuri din cauza vremii, a anunţat Ministerul Educaţiei.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 17:09
Şcolile rămân închise joi în Vrancea, în 15 judeţe cursurile sunt suspendate doar în unele unităţi

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, activitatea unităţilor de învăţământ se va desfăşura în mod normal, joi, în 26 de judeţe.

În judeţul Buzău vor fi închise mai mult de o sută de unităţi de învăţământ, iar alte 14 inspectorate şcolare judeţene au raportat cel mult 40 de unităţi de învăţământ închise.

Ministerul Educaţiei a precizat 897 de unităţi de învăţământ în care învaţă 91.305 elevi sunt închise joi din cauza vremii.

Linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor, elevilor şi cadrelor didactice pentru a afla în timp real informaţii referitoare la desfăşurarea cursurilor din fiecare unitate de învăţământ.


loading...