Scor incredibil: 14-14 la un meci de fotbal VIDEO

În partida dintre Selecţionata Campionilor şi Africa United, jucată pe stadionul Santiago Bernabeu, s-au înscris nu mai puţin de 28 de goluri, 21 dintre ele în repriza a adoua.

RomaniaTV.net
30 dec. 2011, 14:56
Scor incredibil: 14-14 la un meci de fotbal VIDEO

A devenit o obişnuinţă ca fotbaliştii importanţi să-şi petreacă o parte a Sărbătorilor de iarnă jucand în meciuri caritabile. Aşa s-a întâmplat şi cu jucătorii din Primera Division, care au evoluat într-o partidă pentru ajutorarea copiilor din Africa.

Meciul dintre Selecţionata Campionilor şi Africa United a avut însă un rezultat care nu are nimic de-a face cu o partida de fotbal. Frederik Kanoute, fotbalistul Sevillei, a organizat şi în acest an, prin fundaţia sa, un meci caritabil pentru ajutorarea copiilor ce suferă de foamete în Africa. De la partida disputată pe stadionul Santiago Bernabeu a lipsit însă tocmai amfitrionul acestui eveniment, fotbalistul din Mali, care este accidentat. Au fost prezenţi însă în Selecţionata Campionilor colegi de-ai săi de la FC Sevilla, precum Jesus Navas, Nacho Novo, de la Gijon, Santi Cazorla, de la Malaga, sau Jordi Alba şi Roberto Soldado, de la Valencia.

Adversari le-au fost cei de la Africa United, în rândurile cărora l-am remarcat pe fostul internaţional spaniol Juanfran, acum jucătorul lui Levante. 28 de goluri s-au marcat în total de către Selecţionata Campionilor şi Africa United, câte 14 de fiecare parte. Prima repriză a fost ceva mai săracă, cu doar 7 reuşite, în timp ce în partea a doua s-a marcat un gol la două minute.