Scrisoare pentru politişti, găsită de legişti în chiloţii criminalului de la Şag

Descoperire uimitoare în lenjeria intimă a criminalului de la Şag. Medicii legişti au găsit o scrisoare de 10 pagini în chiloţii lui Ioan Ciucea, cel care şi-a ucis cu sânge rece copilul de 7 ani şi viitorii socrii, informează opiniatimisoarei.ro. Scrisoarea este adresată poliţiştilor.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 16:26
Scrisoare pentru politişti, găsită de legişti în chiloţii criminalului de la Şag

În scrisoare, Ioan Ciucea descrie în amănunt relaţia lui cu iubita plecată în Italia la muncă şi recunoaşte că a premeditat totul. Ciucea scrie că încă din 10 decembrie se gândea la planul macabru, pe care l-a tot amânat în speranţa că iubita lui se va întoarce acasă.

Bărbatul povesteşte faptul că înainte de a-şi ucide fiul i-a dat acestuia două calmante.

Criminalul povesteşte că a ales special ziua de 2 a lunii pentru ca iubita lui este născută tocmai într-o zi de 2. E drept, în 2 februarie, însa bărbatul n-a mai avut răbdare să comita crimele chiar de ziua femeii.

Tânărul susţine că alegerea acestei date pentru gestul său nebunesc va face ca Ana Maria Toth să-şi amintească această zi toată viaţa.

Bărbatul mai precizează în paginile scrisorii sale că a găsit facturi de telefon unde a văzut că iubita lui trimisese mai multe mesaje către o altă persoană.

De Anul Nou, Ioan Ciucea atinsese paroxismul depresiei. El i-a trimis un SMS iubitei sale în care o avertiza că totul se va sfârşi în acea seară, în care se împlineau 11 ani de când se cunoşteau.

O să-ţi pară rău. Totul ia sfârşit în seara asta. Pt. mine înseamnă mult seara. În seara asta împlineam 11 de când suntem împreună şi o să-ţi aduci aminte tot timpul că mi-ai transformat iubirea în răzbunare. Am să mă sacrific. Te iubesc.” Acesta a fost mesajul din 31 decembrie.

Pentru că din partea iubitei sale nu a venit niciun răspuns, Ioan Ciucea şi-a pierdut minţile. În noaptea de 1 spre 2 ianuarie, după ce şi-a ucis copilul şi socrii, el îi trimite ibovnicei din Italia un ultim mesaj:

E grav. Răspunde că o ieşit cu crime. Stau şi plâng şi mă întreb de ce mi-ai spus că ne împăcăm. Astfel scăpa multă lume. Sună acasă, toţi sunt morţi şi nimeni nu mai mişcă!”

După acest mesaj, Ioan Ciucea s-a spânzurat de balconul casei, fiind găsit de fratele său, la 7 dimineaţa.