Scrisoarea de rămas bun a unei tinere de 15 ani care s-a aruncat în faţa trenului

Pippa McManus, 15 ani, a decis să-şi pună capăt zilelor din cauza bolii de care suferea şi anume anorexie nervoasă. Adolescenta ajunsese să cântărească doar 25 de kilograme. 

RomaniaTV.net
03 mai 2017, 18:18
Scrisoarea de rămas bun a unei tinere de 15 ani care s-a aruncat în faţa trenului

Totul s-a intamplat intr-o zi cand parintii ei se certau fiindca nu isi mai permiteau sa ii plateasca abonamentul la sala de sport. Suparata, Pippa a fugit din casa si a strigat: „O sa ma omor”. Cateva ore mai tarziu, trupul ei neinsufletit a fost gasit in gara. Se aruncase in fata trenului.

Parintii ei au declarat după incident, pentru Daily Mail, ca fetita lor a fost condamnata la moarte de catre medici, care nu i-au acordat ingrijirea necesara. In loc sa aiba grija de ea, cadrele medicale au decis sa o externeze chiar cu cateva zile inainte ca tanara sa se sinucida. 

In presa a aparut si una dintre scrisorile de ramas bun ale Pippei. Aceasta dezvaluia ca nu mai are energie sa lupte cu boala:

„Mi-ar placea sa cresc si sa am o viata, dar nu am. Nu mai pot sa lupt cu anorexia, nu mai mult decat deja am facut-o. Am incercat din rasputeri, dar m-a invins”, este scrisoarea de ramas bun pe care fata a lasat-o familiei.