Scrisoarea dureroasă a Andreei, o fetiță de nouă ani, pentru Moș Crăciun: „Vreau să mi-l aduci pe tati”

Andreea are numai nouă ani și este un elev silitor, iar anul acesta i-a cerut lui Moș Crăciun un singur lucru: pe tatăl ei.

11 nov. 2022, 12:15
Scrisoarea dureroasă a Andreei, o fetiță de nouă ani, pentru Moș Crăciun: „Vreau să mi-l aduci pe tati”

Sărbătorile se apropie cu pași rapizi, iar copiii încep să trimită scrisori către Moș Crăciun pentru a le îndeplini dorințele pentru care au fost cuminți tot restul anului. Scrisoarea Andreei a emoționat pe toată lumea.

Nicoleta Ioniță, fondatorul asociației „Give and Help”, face minuni în timpul sărbătorilor de iarnă. Asociația stânge scrisori pentru Moș Crăciun din parte micuților cu o soartă nu tocmai fericită, care nu au posibilități și se află într-o situație dificilă. Andreea, în vârstă de nouă ani, are o singură dorință anul acesta: să îl aibă alături pe tatăl ei, iar dacă asta nu este posibil, se mulțumește și cu câteva dulciuri. Fetița își dorește un Crăciun alături de familie, dar să îl aibă pe tatăl ei înapoi este mai presusus de orice.

Citește și: Au apărut la vânzare primii brazi de Crăciun 2022. Preţul ireal cerut de comercianţi

„Mă numesc Andreea și am nouă ani și jumătate. Mi-aș dori de Crăciun să mi-l aduci pe tati, dar știu că nu se poate. Nu știu ce îmi doresc, dar poate poți să-mi aduci câteva chestii și o surpriză”, a scris micuța.

Scrisoarea Aidei pentru Moș Crăciun

Și Aida, de 13 ani, a reușit să emoționeze oamenii cu scrisoarea ei. Ea povestește cum a fost crescută de bunica ei, pentru că mama sa care a plecat în străinătate să muncească a uitat de ea după un an în care au ținut legătura.

Aida simte lipsa mamei și vrea de la Moș Crăciun ca mama ei să o sune, nu jucării, dulciuri sau alte cadouri.

Citește și: Costică urmează să petreacă primul Crăciun fără tată. Copilul are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare