Scrisoarea emoționantă a micuței Naty, fetița care i-a cerut lui Moș Crăciun turtă dulce și cremă de mâini pentru bunica. ”Stă mereu în frig”

Crăciunul bate la ușă, iar mulți copii din România nici nu știu cum arată un brad împodobit sau o masă plină de bunătăți. Este și cazul unei fetițe pe nume Natalia, în vârstă de doar 12 ani. Naty, așa cum îi spune bunica, a lăsat o scrisoare pentru Moș Crăciun și speră că toate dorințele sale se vor îndeplini. Vezi mai jos ce se arată în scrisoarea micuței!

04 dec. 2023, 22:45
Scrisoarea emoționantă a micuței Naty, fetița care i-a cerut lui Moș Crăciun turtă dulce și cremă de mâini pentru bunica. ”Stă mereu în frig”

Un reprezentant al Asociației Give&Help și GDPR, care obișnuiește să ajute și să expună cazurile copiilor fără posibilități din țară, a postat pe Facebook scrisoarea unei fetițe care locuiește doar cu bunica ei fiindcă a fost părăsită de mama sa.

Chiar și așa, Naty pare fericită, dar îngrijorată de sănătatea și greutatea pe care o duce bunica sa, motiv pentru care i-a cerut lui Moș Crăciun un aragaz pentru bunica, dar și o cremă de mâini pentru bătrânică.

Totuși, fata în vârstă de 12 ani pare un copil blând, fără prea multe cerințe, mai ales că îl are și pe Cipi alături, pisoiașul său.

Pentru ea, Naty a cerut o cutie de bomboane și cărți de aventură, dar cu precizarea ca Moș Crăciun să nu uite să îi aducă și animalului de companie un cadou.

Postarea a stârnit empatia oamenilor, care s-au oferit să ajute cazul micuței și al bunicii care are grija micuței.

Citește și Moş Crăciun a venit mai devreme pentru şase copii care trăiesc într-un sat izolat din Apuseni. Bucurie mare înainte de Sărbători

”Mama m-a părăsit”

Crăciunul bate la ușă, iar mulți copii din țara noastră nici nu știu cum arată un brad împodobit sau o masă plină de bunătăți. Este și cazul Nataliei, o fetiță ce are nevoie de ajutorul nostru pentru a crede în continuare în magia sărbătorilor.

Citește și Nicușor Dan, în vizită la Moș Crăciun! Grinch-ul Capitalei a furat startul și s-a pozat alături de familie lângă brad

”Eu sunt Natalia (Naty) și am 12 ani. Pe mine mă crește bunica pentru că mama m-a părăsit. Locuiesc cu ea și cu pisica, Cipi. Te rog, dacă vrei să îmi aduci o cutie de bomboane, cărți de aventură și o pungă de turtă dulce cu cicolată.

Pentru bunica, dacă poți și încape în sacul tău să aduci un aragaz, că al ei s-a stricat și cremă de mâini că stă mereu în frig. Și dacă poți și o pereche de cizme mărimea 39, să fie scurte și cu fermoar sau nasturi că are picioarele umflate.

Și să nu îl uiți pe Cipi să-i duci ceva de mâncare. Te așteptăm, Moșule. Naty și Buni și Cipi”, se arată în scrisoarea micuței, postată de reprezentantul Asociației Give&Help și GDPR.

În cazul în care povestea micuței Naty a ajuns la inima ta, poți face o mică donație pentru ca dorințele fetiței să se îndeplinească în seara de Crăciun.

Pentru donații cu mențiunea „Naty”.

Cont bancar: RO49BRDE160SV38124331600 ( LEI) RO53BRDE160SV48417891600 ( EURO)
Titular Asociația Give Help
Prin paypal aici – https://www.paypal.com/paypalme/nicoletaionita.
[email protected]
Revolut 0770460385