Mario Fresh a făcut-o pe Alexia Eram să izbucnească în plâns. Ce a putut să-i spună propriul ei iubit

Alexia Eram și fratele ei, Aris Eram, au trăit aventura vieții lor la America Express, unde au trecut prin o mulțime de obstacole cu scopul să pună mâna pe premiul cel mare.

13 dec. 2023, 10:24
Mario Fresh a făcut-o pe Alexia Eram să izbucnească în plâns. Ce a putut să-i spună propriul ei iubit

La jumătatea competiției, concurenții au primit scrisori din partea apropiaților, iar pe unii i-a emoționat până la lacrimi. În această situație s-a aflat și Alexia Eram, care a primit o scrisoare foarte frumoasă din partea iubitului, Mario Fresh, în timp ce lui Aris Eram i-au scris părinții.

Citește și Alexia Eram aruncă bomba. De ce a refuzat fiica Andreei Esca să participe la America Express cu Mario Fresh, în loc de fratele ei

„Capul meu frumos, sunt cel mai mândru din lume de tine, de voi. Mereu am știut că am lângă mine o femeie determinată și ambițioasă, o femeie perfecționistă care nu se teme de încercări și obstacole. Acum, vede toată lumea ce luptătoare am lângă mine și de unde vine toată motivația și inspirația mea ca artist. Te iubesc! Nu am cum să îți descriu în cuvinte cât de fericit sunt pentru tine că ai parte de această experiență și vreau să știi că tu pentru mine, dar nu numai pentru mine. Alături de Aris știm cum voi reușiți cel mai bine să vă impulsionați unul pe celălalt, știu că o să vă întoarceți acasă cu marele trofeu și cu multe amintiri amuzante pe care abia aștept să le ascult. Stai pe Drumul Soarelui, capul meu frumos, și strălucește la fel ca el”, au fost cuvintele care s-au regăsit în scrisoarea pe care Mario Fresh i-a trimis-o Alexiei Eram.

Alexia Eram nu și-a putut ascunde emoțiile. A fost emoționată și a izbucnit în lacrimi, reușind cu greu să ducă scrisoarea de la Mario la bun sfârșit.

La rândul ei, fiica Andreei Esca a simțit să-i transmită și ea un mesaj partenerului său de viață. A spus că păstrează scrisoarea cu ea ca să-i poarte noroc în competiție.

Citește și Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Momentul de la America Express care i-a dat de gol: „Abia aştept să-l văd!”

„Mulțumesc! Și eu te iubesc. Abia aștept să îl văd! Îmi e foarte dor de tine, cap, și abia aștept să te văd. Noi ne spunem cap. Nu știu de ce ne spunem cap. Pur și simplu odată mi-a zis că am un cap frumos și a rămas așa. Eu sunt capul lui și el este capul meu. Mi-e foarte dor de el și abia aștept să-l văd și o să țin această scrisoare cu mine, până la sfârșit. O să ne dea putere”, a spus Alexia Eram, după ce a citit scrisoarea de la Mario Fresh.