Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Momentul de la America Express care i-a dat de gol: „Abia aştept să-l văd!”

În ultima perioadă, s-au răspândit zvonuri despre o posibilă despărțire între Alexia Eram și Mario Fresh, dar aparențele pot înșela. Cei doi, care și-au început povestea de dragoste acum șapte ani, au participat recent la emisiunea "America Express" de la Antena 1, unde au lămurit toate speculațiile.

14 nov. 2023, 10:16
Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Momentul de la America Express care i-a dat de gol: „Abia aştept să-l văd!”
Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Momentul de la America Express care i-a dat de gol: "Abia aştept să-l văd!"

Adevărul despre relaţia dintre Alexia Eram şi Mario Fresh. Episodul 16 al show-ului America Express a adus lumină în privința stării relației dintre cei doi. În cadrul unei probe care implica un moment artistic, Alexia și fratele ei, Aris Eram, au ales să interpreteze hit-ul lui Mario Fresh, „Necesar”. Acest moment a fost și un prilej pentru Alexia Eram de a-i transmite un mesaj emoționant iubitului său. În timp ce interpretau melodia, Alexia Eram a mărturisit: „Evident că, atunci când am cântat melodia, mi s-a făcut dor de iubitul meu, care e acasă și pe care abia aștept să-l văd”.

Citeşte şi: Vlad Gherman s-a sărutat cu Kira Hagi: „Alături de ea râd foarte mult”. Ce dorință i-a îndeplinit fiica legendarului Gică Hagi

Astfel, zvonurile despre o eventuală despărțire s-au risipit, iar relația lor continuă să dureze. Deși sunt împreună de ceva timp, Alexia Eram și Mario Fresh nu au făcut încă pasul către căsătorie. Într-un podcast recent, Mario Fresh a explicat că nu simte nevoia de a se căsători în acest moment și a vorbit deschis despre relația sa cu familia Andreei Esca.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză. Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, a spus Mario Fresh.

Citeşte şi: Anamaria Prodan iubește din nou. Impresara a rupt tăcerea: „Mulțumesc omului de lângă mine”