Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat: Mă iubeşte mama, dar nu mă poate creşte

O mamă și-a abandonat bebelușul de numai câteva zile pe patul de spital, lăsând lângă el o scrisoare emoţionantă.

16 iun. 2023, 20:35
Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat: Mă iubeşte mama, dar nu mă poate creşte

Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat de mamă la naştere. Povestea dramatică a avut loc în Italia, la Leagănul Policlinicii din Milano.

Femeia susține că nu își poate crește copilul, iar aceasta era singura soluție prin care cea mică, pe care o numeşte Enea, ar putea să aibă parte de o viață normală. Bebeluşul este sănătos, toate analizele fiind bune. Femeia susţine însă că nu-şi permite să crească un copil, pentru că mai are doi acasă.

Narcos de București! Povestea sfâșietoare a unui tată care a devenit și el „junkist” în încercarea disperată de a-și salva fiica din ghearele morții prizate pe nas! A vrut să o scape de droguri și au ajuns să prizeze împreună într-o garsonieră lugubră din zona Mântuleasa! Un material care îți va îngheța sângele în vene!
Lângă bebeluşul abandonat pe patul de spital se afla o scrisoare. Nou-născutul este de origine caucaziană, numele ales de mamă fiind Enea.

La nașterea, cântărea aproximativ 2,6 kilograme, iar starea de sănătate a acestuia este una bună și se află în afara oricărui pericol. Micuțul este îngrijit de specialiștii în neonatologie de la clinica Mangiagalli, unde face şi verificările de rutină.

Scrisoarea lăsată de mamă lângă bebeluş era scrisă în așa fel încât părea formulată chiar de către nou-născut, dar era semnată „mama”.

„Bună ziua! Numele meu este Enea. M-am născut în spital, pentru că mama mea a vrut să se asigure că totul este în regulă și să fim împreună cât mai mult posibil (…). Mama mă iubeşte, dar nu mă poate creşte”, au fost primele cuvinte scrise pe bilețelul semnat de mamă, potrivit repubblica.it.

Scrisoarea dureroasă a Andreei, o fetiță de nouă ani, pentru Moș Crăciun: „Vreau să mi-l aduci pe tati”