Sculpturile care te păcălesc: Ai putea crede că sunt oameni reali FOTO

Jamie Salmon și Jackie K. Seo sunt doi tineri sculptori care s-au specializat în corpuri umane. Acestea sunt, însă, atât de bine realizate, încât ar putea fi confundate cu oameni reali.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 17:23

Jamie Salmon s-a născut în Marea Britanie, dar trăiește și lucrează în Vancouver, Canada Artistul a învățat singur să sculpteze.

”Cea mai importantă parte a procesului artistic este idea inițială din spatele operei. Dacă nu este suficient deputernică, atunci procesul îndelungat de sculptare, modelare și pictare, indiferent de cât de bine ar fi realizat, nu va reuși. Vreau să fac ceva care spune o poveste sau care mișcă oamenii, nu ceva care doar arată foarte real”, povestește Salmon.

Jackie K. Seo este născută în Coreea, dar trăiește și lucrează tot în Canada. Precum Jamie, artista a învățat singură sculptura.

”Viața nu este niciodată perfectă, este întotdeauna ceva care necesită o îngrjiire constantă. În fiecare operă, îmi place să arăt un moment în care simțim nevoia de a repara ceva în viața noastră”, spune Jackie.