Se anunță apariția unei noi forțe în Liga 1: „Va deveni o echipă de cupe europene!”. Gică Hagi va fi manager

În ultima perioadă se discută intens despre ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai interesante proiecte din fotbalul românesc. Gică Hagi este interesat să preia pe FC Farul, care ar fuziona cu Viitorul şi ar ajunge astfel să joace în Liga 1.

07 iun. 2021, 16:48
Se anunță apariția unei noi forțe în Liga 1: „Va deveni o echipă de cupe europene!”. Gică Hagi va fi manager

Se anunță apariția unei noi forțe în Liga 1. Ioan Andone speră ca fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța să se realizeze. Președintele celor de la FC Voluntari este convins că noua echipă va deveni o forță în Liga 1.

Se anunță apariția unei noi forțe în Liga 1

„E bine pentru fotbalul românesc şi este bine pentru Constanţa, pentru că va fi o singură echipă. Hagi are toată infrastructura la stadionul lui. Dacă se va face şi noul stadion, Farul va deveni o echipă bună, o echipă de cupele europene, de primele 6”, a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport. „Deci acolo văd un proiect foarte frumos. Un proiect ca lumea, iar suporterii lui Farul vor veni toţi la meci. O să vedeam acolo 10-15.000 de suporteri meci de meci”, a adăugat fostul internaţional român.

Gică Hagi, afectat grav de pandemie. Lovitură teribilă încasată de „Rege”

Gică Hagi ar urma să fie managerul noii echipe, care se va numi FC Farul Constanța. „Regele”, CARE şi-ar dori ca autorităţile să-şi ducă la bun sfârşit promisiunea construirii unui nou stadion, care ar urma să aibă 18.000 de locuri, a avut deja o întâlnire cu preşedintele Consiliului Local Constanţa, Mihai Lupu, care i-a promis sprijinul. Pentru a-şi atinge obiectivele de a transforma Farul într-o forţă, „Regele” şi-ar dori în primă fază un buget de 9 milioane de euro. Rămâne însă de văzut dacă Gică Hagi va reuşi să demareze în această vară acest proiect.