Se anunţă nuntă mare în showbiz. Anunţul de pe Facebook i-a luat prin surprindere şi pe cei mai buni prieteni

Se pare că Liviu Vârciu a vorbit serios când a spus că este îndrăgostit nebuneşte de Ilinca Vandici. După ce în urmă cu câteva zile a şocat pe toată lumea când i-a declarat dragostea în direct, duminică acesta a anunţat că s-a logodit.

06 apr. 2014, 16:20

Liviu Vârciu şi-a surprins toţi prietenii virtuali după ce, duminică după-amiaza, a anunţat că s-a logodit. Vedeta Kanal D şi-a modificat statusul de pe o reţea de socializare, specificând că s-a logodit. În urmă cu câteva zile, Vârciu anunţa că este îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Ilinca Vandici.

Surpriză de proporţii în showbiz. Este OFICIAL: Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici sunt împreună

Liviu Vârciu i-a făcut declarații de dragoste Ilincăi Vandici în direct, în această seară la Kanal D. În timp ce frumoasa prezentatoare se afla în platoul emisiunii, Liviu a avut o intervenție telefonică în direct și a mărturisit că este îndrăgostit de ea.

„E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual să nu fii îndrăgostit de ea. Dacă vreodată din prietenia noastră o să iasă o dragoste frumoasă, eu nu o să fiu de acord să ne expunem viața așa, cum am greșit cândva… Suntem destul e maturi să ținem asta pentru noi”, a declarat Liviu la emisia de seară de la Kanal D.

Adelina Pestriţu, REACŢIE DE MILIOANE când a aflat că Vârciu se iubeşte cu Ilinca Vandici