Se anunță o mare surpriză pentru nativii din această zodie. Li se împlinește cea mai mare dorință chiar de Crăciun

Mai este puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, iar pentru nativul acestei zodii e motiv de sărbătoare. Vor fi ceruți în căsătorie.

25 nov. 2022, 22:39
Se anunță o mare surpriză pentru nativii din această zodie. Li se împlinește cea mai mare dorință chiar de Crăciun

Mai este puțin și se apropie sărbătorile de iarnă, iar pentru nativul acestei zodii e motiv de sărbătoare. Li se va împlini cel mai tainic vis chiar de Crăciun,

Ce zodie va fi cerută în căsătorie de Crăciun

Zodia caruia i se va îndeplini visul chiar de Crăciun va fi leul. După mult timp în care au așteptat să se întâmple acest lucru, iată că vine și vestea bună, iar acest lucru se va întâmpla chiar în perioada sărbătorilor.

Fetele din zodia leu vor simți cu adevărat magia lui Moș Crăciun și asta pentru că vor fi ceruți în căsătorie de partenerul lor, iar inelul primit este tot ceau visat vreodată.  Imediat după ce vor primi inelul cu pricina se vor ocupa de pregătiri.

Cum le place să fie mereu în centrul atenției și fie văzuți de cât mai multe persoane, aceștia au acum ocazia perfectă. Specialiștii în Astrologie spun că în luna decembrie vor fi cei mai fericiți.

Citește și: Scandal de fraudă la examenul pentru mecanicii de tren Metrorex. Mită de 7.000 de euro pentru un post!

Trăsături de personalitate specifice zodiei Leu

Se spune despre acești nativi câ sunt foarte mândri, dar și foarte puternici. Cum sunt semn de foc, acești nativi au o creativitate aparte. Cei care s-au născut sub acest semn zodiacal tind să fie orientați spre reușite, putere decizională și încredere, atunci când sunt împinși de la spate pentru a vedea că pot face orice pe cont propriu. Pentru zodia Leu este foarte importantă energia pe care oamenii de lângă el o transmit

Un leu nu uită niciodată să-i recompenseze pe cei care i-au fost alături, dar să se și răzbune pe cei care nu l-au ajutat.

Nativii din această zodie sunt depresivi atunci când sunt singuri, dar bucuroși și puternici atunci când se află în haită. În cazul în care aceștia sunt criticați, s-ar putea să aibă reacții total necontrolate.

În momentul în care viața îi lovește aceștia se închid în propria carapace, în care nu pătrunde nimeni.

Citește și: Ovidiu Cuncea şi-a refăcut viaţa, după divorţ. „M-am gândit mai mult să mă călugăresc!”