Se anunţă o nouă nuntă în showbiz. Alex Velea a dus-o pe Antonia la părinţii lui

Cei doi artişti nu-şi mai ascund relaţia. Cântăreaţa a făcut cunoştinţă cu părinţii lui Alex, în apartamentul acestora din Craiova.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 19:22
Se anunţă o nouă nuntă în showbiz. Alex Velea a dus-o pe Antonia la părinţii lui

Alex Velea a dus-o miercuri dimineață pe Antonia la Craiova. Fotografii cu cei doi artiști, realizate în faţa blocului în care locuiesc părinţii lui Alex, în cartierul craiovean Lăpuş, au fost date publicităţii.

Două tinere care aşteptau autobuzul în staţia din faţa blocului cântăreţului au avut ocazia să-i vadă şi să se pozeze cu cei doi artiști de top.

Antonia şi Alex Velea au fost foarte amabili cu fetele şi au acceptat zâmbind să facă poze cu ele, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea pare să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, iar fosta lui soţie, Ana, se dovedeşte a fi un capitol închis pentru artist. Presa a scris timp de mai multe luni despre sfârşitul căsniciei lui Alex Velea.

Pe 18 octombrie, presa a anunțat că ei ar fi divorţat în secret, în faţa notarului. Potrivit mai multor surse din anturajul artistului, Ana se va alege cu 50.000 de euro la partaj, bani cu care ea îşi va deschide o sală de fitness.

Ei au mai avut o tentativă de a se despărţi oficial, în urmă cu câteva luni, însă s-au răzgândit în ultimul moment şi şi-au mai dat un termen pentru o împăcare.


loading...