Se anunţă o nouă NUNTĂ în showbiz. O vedetă de la noi îşi caută deja rochie de mireasă

Adina Postelnicu, lidera trupei Heaven, este una dintre vedetele care preferă să-şi spele rufele în familie, să-şi ţină departe, de ochii presei, viaţa intima. Probabil unul dintre motive a fost şi trauma pe care a trăit-o în urmă cu 7 ani când soţul ei de atunci, un preot, a înşelat-o şi s-a văzut nevoită să divorţeze. La 7 ani de la evenimentul nefericit, Adina pare să fie din nou încrezătoare în ea şi vrea să fie mireasă pentru a doua oară.

20 nov. 2013, 16:13

În 1996, Adina s-a îndrăgostit nebuneşte de teologul Bogdan Pintea din Vaslui, iar după patru ani de relaţie, cei doi s-au şi căsătorit. Din pacate insa, mariajul nu a durat prea mult, pentru că, după şase ani de căsnicie, Adina şi-a prins soţul înşelând-o. Imediat, blonda a şi băgat actele de divorţ.

Potrivit wowbiz.ro, la 7 ani de la evenimentul nefericit şi după câţiva ani de iubire cu Dan, Adina pare să fie din nou încrezătoare în dragoste şi se gândeşte să fie mireasă pentru a doua oară. Adina a discutat cu iubitul ei, Dan, despre nuntă, dar şi despre un copil. Cântăreaţa s-a interesat de rochie de mireasă, ba a fost să şi vada câteva modele la o casă de modă renumită din Capitală.