Se anunţă SCANDAL MARE. O vedetă se întâlneşte cu cea mai bună prietenă a fostei soţii FOTO

Au trait separat in ultimii doi ani, iar recent au inaintat actele de divort dupa o intelegere amiabila legata de custodia uneia dintre fiicele lor, minora, dar si a banilor. Totul s-ar putea schimba insa dupa ce un secret al barbatului a fost scos la iveala de presa.

RomaniaTV.net
22 oct. 2014, 11:02

Kris si Bruce Jenner – mama biologica si tatal vitreg al surorilor Kardashian – au confirmat ca s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie, scrie perfecte.ro. Cel mai faimos cuplu de reality show a facut marturisirea in 2013 pentru „E!News”, dupa luni intregi in care au existat o serie de speculatii pe seama problemelor lor de familie.

Citeşte şi Kim Kardashian, ATACATĂ de un bărbat în Paris VIDEO

De-a lungul ultimelor luni, ei si-au incheiat socotelile din punct de vedere financiar, iar acum sunt pregatiti sa oficializeze divortul. Presa de peste ocean scrie ca cei doi isi vor imparti amiabil averea de 60 de milioane de dolari si ca isi vor pastra numai cateva obiecte personale si cadouri.

Acest acord amiabil ar putea fi dat insa peste cap de o veste pe care presa a facut-o publica, despre viata personala a fostului sportiv olimpic. S-ar parea ca Bruce Jenner are acum o relatie cu nimeni alta decat cea mai buna prietena a fostei sotii, care i-a fost si asistenta personala.

Citeşte şi PRIMA FOTOGRAFIE cu Kim Kardashian după ce a născut. Vezi CUM ARATĂ proaspăta mămică

Surse din anturajul familiei spun ca, la aflarea vestii, Kris Jenner ar fi fost devastata si ar fi inceput sa planga incontrolabil, chiar daca in fata presei a incercat sa fie curajoasa si sa nu arate ca o afecteaza aceasta informatie.

Chiar daca sufera insa, se spune ca cea care ar fi inaintat prima actele de divort ar fi fost chiar Kris, care ar fi specificat in cerere ca isi doreste sa tina inelul de logodna cu diamante pe care i l-a daruit Bruce in 1991, cand a cerut-o in casatorie. La randul lui, barbatul a sustinut ca isi doreste cateva dintre cadourile pe care i le-a facut sotia.