Se anunță un sfârșit de an trist pentru nativii din această zodie. Vor pierde pe cineva drag

Sfârșitul de an aduce schimbări foarte mari pentru nativii din această zodie. În timp ce unii dintre nativi se vor bucura de momente frumoase, alții vor suferi foarte mult.

23 nov. 2022, 23:21
Se anunță un sfârșit de an trist pentru nativii din această zodie. Vor pierde pe cineva drag

Sfârșitul de an aduce schimbări foarte mari pentru nativii din această zodie. Vor pierde pe cineva foarte drag și vor avea nevoie de suportul familiei pentru a trece peste momentele neplăcute.

Ce zodie va pierde pe cineva drag la sfârșitul anului

Cu toate că pe plan profesional cei din zodia balanță au avut un an excepțional, în plan sentimental lucrurile se anunță foarte triste pentru acest sfârșit de an. Nativi din această zodie vor pierde pe cineva drag.

Chiar dacă sunt recunoscuți ca fiind nativii cei mai echilibrați din zodiac, aceștia vor experimenta din plin durerea. Specialiștii le recomandă nativilor Balanță să gestioneze totul cu echilibru.  Durerea pierderii unei persoane dragi este una imensă, de aceea specliaștii le recomandă acestor persoane să petreacă cât mai mult timp alături de familie pentru un sprijin moral. Foarte important este ca  atunci când pierdem pe cineva drag, să socializăm, să păstrăm legăturile cu oamenii din jurul nostru. În cazul în care nu vor reuși să facă față pierderii uriașe din viața lor, atunci, specialiștii le recomdană să apeleze la ajutorul unui specialist și să meargă la terapie.

Citește și: Cristina Demetrescu, horoscop noiembrie 2022. Schimbări care marchează viața zodiilor „Avem un Marte retrograd în zodia Gemeni. Este o planetă a acțiunii”

În plan profesional lucrurile însă par să meargă foarte bine. Banii pe care i-au strâns în decursul anului îi vor ajuta pe aceștia să reușească să își cumpere tot ce își doresc și să călătorească cât mai mult.

Nici în plan personal nu o duc rău deloc. Persoana dragă îi va ajuta pe nativii din această zodie să treacă peste durearea pierderii persoanelor dragi. Aceștia se pot baza foarte mult pe cel care le este partener nu doar în momentele de bucurie ci și în cele de nefericire.

Zodiac chinezesc 2023. Este anul Iepurelui de apă

Anul 2023 vine cu multe schimbări pentru multe zodii.  Conform horoscopului chinezesc, anul viitor se va afla sub influența Iepurelui de Apă. Acesta este momentul ideal pentru a lua o pauză, pentru a vă canaliza toate resursele pentru viitor.Este și anul în care Jupiter, planeta norocului și a succesului, se va afla în Berbec înainte de a intra în Taur, pe 16 mai. O serie de fluctuații astrale care influențează în mod pozitiv viața unor semne zodiacale.

Citește și: Horoscop karmic 7-13 noiembrie 2022. Zodia care va avea numai ghinioane, toate relele se adună