Se anunță vremuri grele! „Regele brutarilor” din România își vinde Rolls Royce-ul Cullinan cu 416.000 de euro! Bobi de la Urlați renunță la giuvaierul său pe 4 roți la doar un an de la achiziție!

Afaceristul Cosmin Dumitriade Olteanu, cunoscut drept "Regele brutarilor" din România, își vinde Rolls Royce-ul Cullinan cu 416.000 de euro, la niciun an de la achiziție, semn că tronul său i se cam clatină.

29 dec. 2022, 08:42
Se anunță vremuri grele! „Regele brutarilor” din România își vinde Rolls Royce-ul Cullinan cu 416.000 de euro! Bobi de la Urlați renunță la giuvaierul său pe 4 roți la doar un an de la achiziție!
"Regele brutarilor" din România își vinde Rolls Royce-ul Cullinan cu 416.000 de euro!

„Regele brutarilor” din România își vinde Rolls Royce-ul Cullinan cu 416.000 de euro! Bobi de la Urlați a decis să îi spună adio giuvaierului său pe 4 roți la nici un an de la achiziție și l-a scos la vânzare pe un site de anunțuri auto.

Citește și Leo de la Strehaia, în stare gravă după ce a suferit un AVC în închisoare. Mama lui îşi strigă disperarea: „Să vă rugaţi pentru copilul meu! A făcut numai bine”

„Regele brutarilor” din România își vinde Rolls Royce-ul Cullinan cu 416.000 de euro!

Cosmin Dumitride Olteanu este fondatorul companiei Oltina Impex Prod Com care se află în topul celor mai importanți jucători din industria de morărit și panificație din România. La nivel național, compania se stituează pe locul trei în topul firmelor din această industrie.

Fondată în anul 1995, compania este cea mai de succes afacere a “Regelui brutarilor”, unde deține 52% din acțiuni. În 2020, compania a avut  un profit de 16,6 milioane de lei (aproximativ 3,3 milioane de euro), potrivit Cancan.ro.

Cu toate acestea, Cosmin Dumitriade Olteanu este unul dintre cei mai discreți milionari din România, însă nu trece niciodată neobservat și asta datorită mașinilor sale de lux pe care le are în garaj și pentru care a dezvoltat o mare pasiune.

Dacă în primăvara acestui an Bobi de la Urlați făcea spectacol prin Capitală cu un Rolls Royce-ul Cullinan pentru care a scos din buzunar peste 400.000 de euro, la nici un an de zile de la achiziția guvaierului cu care a rupt gura târgului ”regele brutarilor ” a decis să îl vândă.

Afaceristul a postat cu mâna lui anunțul pe un site specializat în vânzarea de mașini în speranța că bijuteria sa își va găsi un nou proprietar.

Nu se știe de ce Bobi de la Urlați renunță la giuvaierul său pe patru roți, probabil că afacerile sale nu au mers în acest an așa cum și-a dorit și din această cauză scoate la vânzare Rolls Royce-ul Cullinan cu care umbla mândru prin buricul Capitalei.

Cel sau cea care vrea să intre în posesia bijuteriei lui Bobi de la Urlați trebuie să scoată din buzunar suma de 416.000 de euro.

Mai în glumă, mai în serios, se pare că această criză financiară care i-a îngenunchiat pe români îi afectează chiar și pe cei mai excentrici bogați de la noi. Dacă Bobi de la Urlați a renunțat imediat la una dintre mașinile lui preferate înseamnă că vin vremuri grele pentru toată lumea.

Citește și Adriana Simionescu și-a ales nașii pentru botez și nuntă: „Mi-am dorit să aibă o nașă care să îl iubească din suflet”