Adriana Simionescu și-a ales nașii pentru botez și nuntă: „Mi-am dorit să aibă o nașă care să îl iubească din suflet”

Adriana Simionescu se pregătește să devină mămică și în curând se va mărita cu tatăl copilului pe care urmează să-l aducă pe lume.

28 dec. 2022, 23:02
Adriana Simionescu și-a ales nașii pentru botez și nuntă: „Mi-am dorit să aibă o nașă care să îl iubească din suflet”
Adriana Simionescu și-a ales nașii de cununie și de botez

Adriana Simionescu este fiica cea mică a lui Adrian Minune și va deveni mamă pentru prima oară în 2023. Încă nu a aflat sexul bebelușului, dar se bucură din plin de sarcină, mai ales că, după cum spune chiar ea, este una destul de ușoară, permițându-i să-și continue cariera.

Tânăra se pregătește intens pentru venirea pe lume a primului ei copil. Micuțul va fi iubit indiferent dacă va fi fetiță sau băiat, dar Adriana Simionescu a mărturisit că i-ar plăcea să fie mamă de băiat.

Citește și: Karmen Simionescu este din nou gravidă? Ce spune despre nunta cu Bogdan: „Vreau să pice așa flori din cer”

Adriana Simionescu a ales nașii

Cea care îi va boteza beblușul este sora acesteia, Karmen.

„Mă gândeam care o să fie diferența între Sofi, nepoțica mea, și copilul meu, dacă o să existe vreuna, mi-a zis sora mea, Karmen, că o să existe… „Eu am o dorință, vreau să fie băiat, este pur și simplu dorința mea, dar dacă o să fie fată o să fie la fel de iubită, poate mai răsfățată decât ar fi un băiat!”, a declarat Adriana pentru click.ro.

Citește și: Adriana Simionescu, primele detalii despre sarcină. Cum a reacţionat viitorul tătic la aflarea veştii

Nașii de cununie ai Adrianei vor fi două persoane apropiate ei și iubitului său.

„Nașii de botez, da, vor fi sora mea, Karmen, și soțul ei. Nașii de cununie vor fi alți doi oameni importanți din viața noastră, dar pentru copil, sora mea Karmen e cea mai potrivită să îmi fie nașa. Mi-am dorit pentru copilul meu să aibă o nașă care să îl iubească din suflet. Cine poate să îl iubească mai mult? Nu am cum să o pun nașă pe mama, așa că sor-mea e cea mai potrivită! ”, a mai spus fiica lui Adrian Minune.