Se anunţă zile negre pentru aceste zodii în următoarea perioadă

Publicat: Luni, 03 August 2020 11:41 // Actualizat: Luni, 03 August 2020 11:41 // Sursa: romaniatv.net

Abilitățile intuitive ale Berbecului funcționează la un nivel ridicat și, astfel, este posibil să formeze noi legături pe baza a ceea ce simte despre ceilalți. Leul este prins de rutina de zi cu zi și este posibil să fie lipsit de un spirit general de sărbătoare și de distracție în viața sa, iar pentru Peşti este o zi bună pentru a se pune la punct fizic și a începe să facă mici schimbări.

Berbec

Dacă comunicarea cu ceilalți a fost dificilă pentru tine în trecut, astăzi ai putea constata dintr-o dată că lucrurile stau puțin diferit. O înțelegere mai profundă a motivelor şi acţiunilor celorlalți poate fi în interiorul tău astăzi, fiindu-ţi mai ușor să te ocupi de cei din jurul tău. Abilitățile dvs. intuitive funcționează la un nivel ridicat și, astfel, este posibil să formați noi legături pe baza a ceea ce simțiți despre ceilalți. În această seară: sărbătoriți! Aveţi nevoie de o îmbunătăţire!

Aceste zodii vor fi în culmea fericirii în următoarea perioadă

Taur

Astăzi s-ar putea să vă găsiți reflectând la chestiuni spirituale, pământ și umanitate. Este posibil să auziți câteva opinii noi despre viitorul acestei planete și să petreceţi mult timp gândindu-vă la ele. Fii pregătit pentru câteva discuții animate despre ambele subiecte, precum și despre altele. Cu siguranță veți învăța multe, ceea ce vă poate afecta profund, dar vă va aduce şi beneficii nebănuite.

Gemeni

Energiile planetare de astăzi pun accent pe noile începuturi. Aceasta va fi o zi extrem de  bună pentru a vă întâlni cu oameni noi. Încearcă să nu te prefaci a fi ceva ce nu ești, gândindu-te la conversații sau lucruri ingenioase de spus înainte de timp. Doar fii cine eşti tu cu adevărat într-o zi obișnuită. Cineva pe care îl întâlnești astăzi va fi atras de această spontană bucurie.

 Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
astrologie horoscop horoscop august horoscop ghinion zodii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H