Se apropie Crăciunul. Aflaţi care sunt preţurile pentru carnea de porc în marile oraşe

Cea mai ieftină carne de porc în măcelării se vinde la Braşov, iar cea mai scumpă în Capitală. Bucureştenii cumpără aceeaşi marfă cu 3 lei mai mult.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 09:03
Se apropie Crăciunul. Aflaţi care sunt preţurile pentru carnea de porc în marile oraşe

La Sibiu, pulpa de porc fără os se vinde cu 16 lei kilogramul, iar carnea tocată pentru sarmale costă 14 lei şi 50 de bani kilogramul.

La Constanţa, pentru carnea de porc, românii vor scoate, anul acesta, din buzunar, în jur de 16 lei, iar pentru carnea tocată amestec vita-porc, ceva mai puţin, în jur de 15 lei.

La Braşov, preţul unui kilogram de pulpă de porc este de 15 lei, iar carnea tocată amestec vită şi porc între 11 şi 15 lei.

La Iaşi, un kilogram de pulpă de porc costă între 15,50 şi 16,90 lei. Pentru cei care vor să facă tradiţionalele sărmăluţe trebuie să scoată din buzunar pentru un kilogram de carne tocată între 10 lei şi 35 de bani şi 11 lei şi 50 de bani.

Craiovencele care vor să facă sarmale de Crăciun trebuie să scoată din buzunar aproape 14 lei pentru un kilogram de carne tocată amestec.

Gospodinele care vor să pregătească cotlet de porc dezosat trebuie să ştie că un kilogram se vinde cu 19 lei, iar pulpa de porc are preţul de 16 lei.

În Bucureşti, kilogramul de pulpă de porc este 18 lei, iar preţul la carnea tocată porneşte de la 4 lei.


loading...