Se apropie Sărbătorile de Iarnă. Vezi destinaţiile preferate pentru Crăciun şi Revelion

Publicat: Luni, 03 Noiembrie 2014 19:11 // Actualizat: Luni, 03 Noiembrie 2014 19:11 // Sursa: romaniatv.net

Majoritatea turiștilor care doresc să își petreacă Crăciunul și Revelionul în județul Sibiu preferă pensiunile din Mărginimea Sibiului, renumită pentru brânza de Sibiu, singurul hotel de gheață din România, ce se va construi la peste 2.000 de metri altitudine la Bâlea Lac sau pârtiile din stațiunea montană Păltiniș.

"Se caută ofertele de Crăciun și de Revelion, Crăciun tradițional în Mărginimea Sibiului. Ca o nouă tendință (turiștii — n.r.) ne cer structuri de cazare cu spa, cu piscină", a declarat directorul Asociației Județene de Turism.

Potrivit Agerpres, ofertele de vacanță în județul Sibiu vor fi promovate la cel mai important târg de turism național pentru marele public și agenții de turism, conform unui comunicat remis luni AGERPRES.

Consiliul Județean Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu vor promova oferta turistică a județului Sibiu la Târgul de Turism al României, în perioada 13-16 noiembrie 2014, la București.

Vezi şi: REVELION 2015. Roma, Istanbul şi Madrid, cele mai ieftine destinaţii pentru vacanţa de REVELION

La standul Sibiului, vizitatorii vor primi diverse materiale de promovare generală a destinației turistice, produse turistice la cheie pe cele cinci itinerarii culturale, oferte de servicii și atracții unicat pentru sezonul de iarnă: târgurile de Crăciun din Sibiu și Mediaș, hotelul de gheață de la Bâlea Lac, Cetele de Juni din Mărginimea Sibiului, concertele de Anul Nou, Sărbătoarea Ignatului în Muzeul ASTRA, oferta de schi, distracție și spa în stațiunea Păltiniș.

Târgul de turism de la București oferă platforma de comunicare cu agențiile de turism și atrage aproximativ 30.000 de vizitatori, în cel mai important bazin generator de turiști din țară.

Vezi şi: Când se aprind LUMINIŢELE DE CRĂCIUN în Capitală

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 nov 20:05
...Sibiului, renumită pentru brânza de Sibiu, singurul hotel de gheață din România, ce se va construi la Citește mai departe… Source: www.romaniatv.net ...
1
EUR
4.8705
RON
29 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H