Ion Ţiriac, gest fără precedent pentru Sorana Cîrstea. Cum au fost surprinşi miliardarul şi viitoarea sa noră la Roland Garros GALERIE FOTO

Ion Țiriac a participat activ la unul dintre antrenamentele efectuate de Sorana Cîrstea înainte de debutul la Roland Garros 2023. "Mulțumesc că ați venit!", i-a transmis sportiva, care este însoţită la Paris de iubitul ei, Alexandru Ţiriac, fiul miliardarului.

29 mai 2023, 10:21

Ion Ţiriac, gest fără precedent pentru Sorana Cîrstea. Miliardarul a urmărit foarte atent antrenamentul viitoarei sale nore şi nu s-a ferit să îi dea câteva sfaturidin tribună, scrie ProSport. „În fața să lovești mingea!”, i-a transmis Ion Țiriac ca să nu piardă contactul cu linia de fund a terenului indiferent cât de lung ar fi lovit Thomas Johansson, antrenorul suedez al româncei. „Aia e! Aia e!”, a reacţionat, mulţumit, miliardarul român. „Nu te uita după minge. La loc!”, a mai spus Ion Ţiriac, care i-a cerut Soranei Cîrstea să lovească din instinct, dar cu control dat de vederea periferică. „Bravo!”, i-a strigat pentru a completa imediat: „Sus-sus! Mușcă mingea! Și aia e bine!”.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea a primit un mesaj inedit de la iubitul Alexandru Țiriac. Ce a scris fiul miliardarului pe rețelele de socializare

La final, Sorana Cîrstea a urcat în tribună. „Mulțumesc ca ați venit!” i-a lui Ion Țiriac. „Te pup! Ne vedem mai târziu!”, a reacţionat Ion Ţiriac.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea se mută din România. Unde va locui cu iubitul ei

A fost prima lecție a lui Ion  Țiriac pentru Sorana Cîrstea, după ce, la ediția trecută de la Roland Garros, l-a trimis pe Goran Ivanisevic la una dintre ședințele de pregătire când românca avea contract cu Adrian Cruciat și Apostu Efremov. Înaintea antrenamentului,Sorana Cîrstea și IonAlexandru Țiriac au vizionat o parte din meciul AryneaSabalenka -Marta Kostyuk, din cea mai scumpă lojă de pe „Philippe Chatrier”, loc privilegiat pentru care Ion Țiriac plătește anual 80.000 de euro.