Se cere suspendarea lui Iohannis după respingerea Olguţei Vasilescu

Președintele Klaus Iohannis a respins-o pentru a patra oară pe Lia Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, joi, că se aștepta ca președintele Iohannis să o respingă din nou pe Lia Olguța Vasilescu și că din acest motiv a și spus că șeful statului trebuie suspendat din funcție.

RomaniaTV.net
07 feb. 2019, 09:21
Se cere suspendarea lui Iohannis după respingerea Olguţei Vasilescu

„Mă așteptam la acest lucru, de asta am și spus că trebuie suspendat. Eu mi-am exprimat punctul de vedere public și în cadrul partidului despre acest conflict instituțional între președinte și Guvern. Nu este la prima abatere domnul președinte, dânsul insistă în acest conflict instituțional, punctul meu de vedere a fost foarte clar, de a-l suspenda 10-15 zile. Dacă președintele poate fi suspendat 10-15 zile, eu așa am propus”, a declarat, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge din nou numirea Olguței Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară, dar și presiunile pe justiție puse de aceasta sau atacurile la persoană lansate. Șeful statului a solicitat o altă propunere pentru funcția de vicepremier și ministrul Dezvoltării.


loading...