Se dă startul la angajări în Spitalul Judeţean din Timişoara

15 posturi pentru asistenţi medicali, 4 pentru infirmiere, 4 de registrator medical, 2 de brancardieri şi unul de îngrijitor. Aceste posturi au fost scoase la concurs, iar examenele se vor desfăşura pe data de 18 ianuarie, de la ora 10.00, informează renasterea.ro.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 13:01
Se dă startul la angajări în Spitalul Judeţean din Timişoara

Asistenţii medicali vor fi împărţiţi pe următoarele specialităţi: 3 persoane la neurologie şi bloc operator II, 2 la ortopedie II, gasteroenterologie şi pediatrie şi câte o persoană la secţiile de urologie, chirurgie plastică şi bloc operator IV.

Sunt posturi pe perioadă determinată, ne trebuie locţiitori pentru angajaţii plecaţi în concedii fără plată, medicale prelungite sau  de maternitate. Avem oameni puţini, mai ales asistente, căci multe au plecat în străinătate sau la firme private. Posturile sunt încă blocate, dar avem informaţii de la Ministerul Sănătăţii că se vor acorda nişte locuri. Noi am trimis o listă cu necesarul, sperăm să obţinem câteva„, a precizat dr. Gheorghe Nodiţi, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Potrivit Ministerului Sănătăţii se vor face angajări în sectorul sanitar, cu condiţia încadrării în bugetul de personal aprobat.