Se dau 500 de vouchere în bani şi 150 de telefoane mobile. Marele premiu, 5000 de euro!

Raiffeisen Romania spune ca pentru a participa la aceasta promotie speciala trebuie doar sa facem tranzactii de minim 50 de LEI fiecare, cu un card Mastercard, la magazine

28 aug. 2022, 19:18
Se dau 500 de vouchere în bani şi 150 de telefoane mobile. Marele premiu, 5000 de euro!

Raiffeisen Bank ii informeaza pe toti clientii din Romania in legatura cu o decizie extrem de buna pe care a luat-o pentru ei, iar asta deoarece ofera 150 de telefoane si 500 de carduri cadou in valoare de 100 de LEI in mod gratuit impreuna cu Mastercard. Vorbim despre un numar extrem de mare de premii pe care romanii le pot castiga daca aleg sa foloseasca un card Mastercard emis de catre Raiffeisen, existand anumite conditii de participare.

Raiffeisen spune ca ofera gratuit 75 de telefoane iPhone SE3 si 75 de telefoane Samsung GALAXY A53 5G, dar asta nu e tot, pentru ca si 500 de carduri cadou Carrefour in valoare de 100 de LEI fiecare sunt de asemenea parte a campaniei. Vorbim despre o promotie foarte complexa pe care Raiffeisen Romania o desfasoara in momentul de fata pentru toti clientii din tara, si daca te numeri printre ei, atunci merita sa profiti de tot.

Raiffeisen Romania spune ca pentru a participa la aceasta promotie speciala trebuie doar sa facem tranzactii de minim 50 de LEI fiecare, cu un card Mastercard, la magazine, sau online, iar asa suntem in mod automat inscrisi la aceasta promotie. Nu conteaza la ce magazine facem aceste tranzactii, conform Raiffeisen Bank, fie ca e vorba despre cele online, sau offline, asa ca depinde de noi cum anume gandim si organizam totul in momentul de fata.

Raiffeisen Bank si cei de la Mastercard deruleaza campania in toata Romania, pentru oricare dintre cardurile de debit pe care le au clientii bancii, deci cardurile de credit nu fac parte din aceasta campanie speciala care este derulata. E important sa stiti acest lucru inainte de a decide sa participati la promotia pe care Raiffeisen o deruleaza, iar asta pentru ca daca aveti un card de acel gen, sau unul VISA, nu puteti participa la absolut nimic.

Raiffeisen desfasoara aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca mai aveti doar pana in data de 14 septembrie pentru a participa la aceasta campanie speciala derulata chiar acum in toata Romania.

Vouchere alimente 2022. Anunţul pentru milioane de români făcut de Lidl pentru cei care au carduri sociale
Raiffeisen Bank ofera gratuit zeci de vouchere de 5.000 de euro si 100 euro pentru romanii din toata tara in momentul de fata, iar oricine are posibilitatea de a le castiga. Vorbim despre o campanie speciala pe care cei de la Raiffeisen Bank o desfasoara in Romania in momentul de fata pentru clientii care indeplinesc acele conditii impuse de catre banca pentru a putea participa la aceasta promotie speciala din Romania.

Raiffeisen Bank le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga 5 vouchere de calatorie in valoare de 5.000 de euro fiecare, impreuna cu 20 de vouchere in valoare de 100 de euro pentru delicatese culinare. Prima conditie pentru a putea castiga unul dintre voucherele pe care Raiffeisen Bank le ofera este activarea unui pachet Raiffeisen Premium Banking cu card de debit Mastercard Gold pe care il ofera banca pentru oricine este interesat sa beneficieze de aceste servicii in momentul de fata.

Vouchere sociale 2022. Kaufland acceptă de acum plata cu tichetele sociale de la toţi emitenţii

Raiffeisen nu impune vreo alta conditie pentru a participa la aceasta campanie speciala in momentul de fata, ci doar sa activam acest pachet bancar special, si vom fi inscrisi in cadrul campaniei. Detalii despre regulamentul de participare pe care Raiffeisen il impune sunt disponibile pe website-ul bancii, asa ca e important sa va uitati si acolo pentru a va asigura de faptul ca indepliniti tot ceea ce este cerut pentru a putea participa la aceasta campanie speciala.

Raiffeisen Romania deruleaza aceasta promotie doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, iar asta ne ofera posibilitatea de a ne bucura de premii doar cat timp sunt oferite. In aceasta idee, daca nu alegeti sa activati pachetul special al celor de la Raiffeisen Bank, atunci va trebui sa asteptati alte promotii speciale, desi nu se stie foarte clar cand anume ar mai putea fi oferit ceva la fel de bun pentru noi, parand imposibil ca acest lucru sa se intample in curand.