Vouchere sociale 2022. Kaufland acceptă de acum plata cu tichetele sociale de la toţi emitenţii

Kaufland acceptă de acum plata cu tichetele sociale emise de Edenred. Astfel, toți beneficiarii programului „Sprijin pentru România" pot utiliza cardurile sociale în magazinele Kaufland din țară, indiferent de tipul acestora – Edenred, Sodexo sau Up România.

16 aug. 2022, 16:28
Vouchere sociale 2022. Kaufland acceptă de acum plata cu tichetele sociale de la toţi emitenţii

Veşti bune pentru beneficiarii de vouchere sociale 2022. Kaufland acceptă de acum plata cu tichetele sociale de la toţi emitenţii.

Astfel, toți beneficiarii programului „Sprijin pentru România” pot utiliza cardurile sociale în magazinele Kaufland din țară, indiferent de tipul acestora – Edenred, Sodexo sau Up România, a anunţat conducerea companiei într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: VOUCHERE SOCIALE 2022. Mii de carduri blocate după ce beneficiarii le-au vândut pe alcool

Voucherele sociale din programul guvernamental „Sprijin pentru România” sunt destinate achiziției de produse alimentare și de mâncare caldă, precum preparatele de la punctul Grill din parcarea magazinelor Kaufland. Astfel, clienții vor fi îndrumați de către angajații de la casele de marcat să separe produsele alimentare de cele non-alimentare, care vor fi achitate folosind un alt mijloc de plată.

Plata la casele de marcat se efectuează ca plata cu orice alt card. Cardul social pentru alimente permite plăți contactless, încă de la prima tranzacție, prin apropierea sa de terminalul POS.

Citeşte şi: Vouchere alimente 2022. Lista magazinelor în care poţi folosi tichetele sociale de 250 de lei

Cardurile sunt alimentate de către autorități la fiecare două luni cu câte 250 de lei, în patru tranșe, până la sfârșitul anului.

Potrivit reglementărilor, se interzice utilizarea cardului în alte scopuri decât cele pentru care a fost emis, în caz contrar se sancționează conform legii.