Se dau credite cu buletinul. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti. Ce bănci dau împrumuturi doar cu actul de identitate

Puteti contracta un credit doar cu buletinul daca veniturile sunt raportate la ANAF. Valoarea imprumutului pe care banca il acorda este in functie de venitul dumneavoastra si de gradul de indatorare. Gradul de indatorare difera de la banca la banca, si poate fi intre 30 si 60%. Acesta reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

21 mart. 2016, 12:47
Se dau credite cu buletinul. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti. Ce bănci dau împrumuturi doar cu actul de identitate

Pe langa conditiile legate de venit si grad de indatorare, trebuiesc indeplinnite si conditii legate de varsta (minim 18 ani, maxim 70 ani la sfarsitul perioadei de creditare), scrie vreaucredit.ro. Vechime in campul muncii (cel putin 1 an vechime totala in piata muncii si minim 3 – 6 luni la actualul anagajator).

Citeşte şi Acuzaţii GRAVE la adresa lui Mugur Isărescu. Cum l-a ajutat pe Virgil Măgureanu să ia un credit de 2 MILIOANE de euro

De asemenea, este important istoricul dumneavoastra de client, sa nu fiti inregistra in Biroul de credit cu restante la alte credite, carduri de credit.

Printre bancile care ofera credit cu acte putine se numara: Idea Bank, Raiffeisen Bank ING Bank, Credit Europe Bank, Banca Romaneasca, Banca Transilvania si CEC Bank.